.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 16:29

Guy Martin και Triumph Scrambler 1200 XE – Προετοιμασία για το άλμα του Great Escape [βίντεο]

Δείτε σε ένα αναλυτικό βίντεο πώς ο Guy Martin ετοίμασε την Triumph Scrambler 1200 XE για την αναπαράσταση του άλματος από την ταινία The Great Escape.

O οικογενειάρχης πλέον Guy Martin άφησε πίσω του οριστικά τους αγώνες Road Racing μιας και είναι εξόχως επικίνδυνοι, κάτι που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα μας. Λογικότατη απόφαση, θα λέγαμε σε πρώτη φάση, αλλά προφανώς ο άνθρωπος είχε ανάγκες, έπρεπε να βρει υποκατάστατα για παραγωγή αδρεναλίνης.

Και τα βρήκε: γύρος του θανάτου, παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας με πάσης φύσεως όχημα και τώρα αυτή η αναπαράσταση.

Για να γίνει σωστά η δουλειά, ο Martin επισκέφτηκε τα κεντρικά της Triumph και συναντήθηκε με τον αρχιμηχανικό της, Stuart Wood. Μαζί έπιασαν δουλειά στην Scrambler 1200 XE που θα χρησιμοποιούσε για το άλμα και στο βίντεο που ακολουθεί εξηγούνται οι βασικές αλλαγές που έγιναν στο στοκ μοντέλο.

Διότι μπορεί αμφότερες οι εκδόσεις των μεγάλων Scrambler να έχουν σχεδιαστεί για διπλή χρήση, αλλά το καθάρισμα ενός άλματος με δύο εμπόδια ύψους 1.5 και 2.5 μέτρων και προσγείωση 18 μέτρα μακριά πιθανότατα δεν είχαν ληφθεί υπόψη στον αρχικό σχεδιασμό της μοτοσυκλέτας παραγωγής.

martin jump triumph 1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon