Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 11:27

Segway-Ninebot eScooter T Concept – Δείτε το σε βίντεο να έρχεται μόνο του στην παρουσίασή του!

Το ηλεκτρικό σκούτερ που παρουσίασε πρόσφατα η Segway-Ninebot δε μοιάζει ξεχωριστό στην όψη, όταν όμως το δεις να κινείται μόνο του αλλάζει το πράγμα…

Πριν μερικές μέρες η Κινεζική Ninebot, ιδιοκτήτρια της Segway πλέον από το 2015, έκανε μια φαντασμαγορική παρουσίαση στο Πεκίνο όπου παρουσίασε μια σειρά από πρωτότυπα ηλεκτρικά δίκυκλα, ανοίγοντας την τελετή με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Γιατί άλλο είναι να το λες και άλλο να εμφανίζεται ξαφνικά επί σκηνής ένα σκουτεράκι και να παρκάρει στο κέντρο της σκηνής μόνο του.

Δείτε την παραπάνω στιγμή στο βίντεο που ακολουθεί.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 11:31

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube