Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 13:31

Αγοράζεις Velomacchi, στηρίζεις τo φιλανθρωπικό ίδρυμα SickKids του Keanu Reeves

Σε μια σπάνια κίνηση, η Αμερικανική εταιρεία μοτοσυκλετιστικού εξοπλισμού προσφέρει τα χριστουγεννιάτικα κέρδη της σε μια σπουδαία προσπάθεια του διάσημου ηθοποιού.

Ο Keanu Reeves είναι πασίγνωστος ως αστέρας του κινηματογράφου, ενώ για μας έχει ένα επιπλέον μετάλλιο ως φανατικός φίλος της μοτοσυκλέτας και συνιδιοκτήτης της Arch Motorcycle.

Πέραν αυτών, ωστόσο, ο Αμερικανός ηθοποιός είναι εξαιρετικά δραστήριος και στο φιλανθρωπικό μέτωπο, καθώς κάθε χρόνο δωρίζει εκατομμύρια δολάρια σε πρωτοβουλίες για την καταπολέμηση του καρκίνου και την υγειονομική περίθαλψη παιδιών.

Σε αυτό το δεύτερο σημείο στεκόμαστε σήμερα, καθώς η Velomacchi ανακοινώνει πως τα κέρδη από κάθε αγορά που θα γίνει χρησιμοποιώντας τον κωδικό KEANUKIDS θα δωρίζονται καθ’ ολοκληρία στο SickKids Foundation του Keanu Reeves.

Αν λοιπόν έχετε κατά νου να χτυπήσετε κάποιο από τα προϊόντα της Velomacchi αυτή την εορταστική περίοδο, μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον μαγικό κωδικό KEANUKIDS, ώστε να συνδυαστεί η αγορά με μια σπουδαίας σημασίας κίνηση υπέρ παιδιών που έχουν την ανάγκη μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube