.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019 09:28

ZenOne Racing – Ετοιμάζει κιτ για Benelli TRK και Leoncino 500 για τουλάχιστον +10 άλογα

Μαζί με μια γενναία μείωση κιλών, προβλέπεται ολική μεταμόφρωση των TRK και Leoncino.

 

Όπως μας αποκαλύπτει το αυθεντικό κείμενο της ZenOne όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο Facebook, δεν αργεί η στιγμή που το κιτ αυτό θα είναι έτοιμο:

“Για τους φίλους της Benelli, υπολογίζουμε πως μέχρι τα τέλη της ερχόμενης βδομάδας θα ολοκληρώσουμε ένα project που σχεδιάζουμε απο καιρό και που επιτέλους βρήκαμε το χρόνο να ολοκληρώσουμε.

“Στόχος μια μεγάλη ανάσα αύξησης απόδοση άνω των 10-12 ίππων στη ρόδα, κρατώντας παράλληλα το κόστος σε λογικά επίπεδα και διατηρώντας την υψηλή αξιοπιστία που έχει δείξει το σύνολο του δικύλινδρου κινητήρα των 500 κυβικών.

“Στο ίδιο project θα μειώσουμε το βάρος με περιφεριακές αλλαγές, που υπολογίζουμε να καταφέρουμε μείωση περίπου 15 κιλών σε σχέση με ένα εργοστασιακό, ενώ θα βελτιώσουμε και τις αναρτήσεις με ελατήρια και revalving ώστε να βελτιώσει κι άλλο την οδική συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας.

“Και εκεί σκοπός μας είναι τα κόστη να μείνουν χαμηλά. Με την ολοκλήρωση της, θα τη δοκιμάσει ο ειδικός τύπος με λεπτομερή στοιχεία της αναβάθμισης και κόστη. Στη συνέχεια τη μοτοσυκλέτα θα μπορεί να την οδηγήσει ο καθ'ένας ώστε να αποφασίσει να αναβαθμίσει ανάλογα το TRK / TRK-X ή Leoncino του.

Περισσότερα νέα σύντομα!”

ZenOne Racing / Facebook

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon