.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 16:16

Επίσημο, Rossi και Hamilton θα “ανταλλάξουν” θέσεις, στην Valencia!

Νωρίτερα, τον Οκτώβριο, είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την... αλλαξοθεσία μεταξύ των Valentino Rossi και Lewis Hamilton.

Tο σενάριο ήθελε τον εννιά φορές πρωταθλητή Rossi, να κάθεται πίσω από το κόκπιτ του F1 μονοθεσίου του Hamilton και τον έξι φορές πρωταθλητή Hamilton, να οδηγά την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Rossi.

Τελικά όλα τακτοποιήθηκαν, αφού και οι δύο οδηγοί έχουν ολοκληρώσεις τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και το “ραντεβού” κλείστηκε για τις 9 Δεκεμβρίου, στην πίστα της Valencia. 

Ο Rossi θα οδηγήσει το Mercedes AMG F1 W10 EQ Power+ μονοθέσιο και ο Hamilton την Yamaha YZR-M1. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ανακοινωθεί αν και προφανώς, θα πρόκειται απλά για γύρους μέσα στην πίστα και όχι για κάτι ανταγωνιστικό.

Αμφότεροι οι οδηγοί έχουν ανάλογη εμπειρία, ο Hamiltom με τους δύο και ο Rossi με τους τέσσερις τροχούς, ωστόσο θα είναι η πρώτη φορά που ο Βρετανός πιλότος θα κάτσει στην σέλα μιας καθαρόαιμης, MotoGP μοτοσυκλέτας. O Rossi από την πλευρά του, έχει οδηγήσει στο παρελθόνο μονοθέσια F1, της Ferrari.

Την διοργάνωση ανέλαβε μεγάλη εταιρεία ενεργειακών ποτών, που χορηγεί και τους δύο οδηγούς. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 16:21

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon