.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 11:41

Στη φυλακή Άγγλος μοτοσυκλετιστής που κατέγραψε εαυτόν να παραβαίνει τον μισό ΚΟΚ

Πώς μια απλή Κυριακάτικη βόλτα με τους φίλους έστειλε έναν μοτοσυκλετιστή φυλακή για 10 μήνες.

Ωραίο πράγμα οι action κάμερες, τόσοι τρόποι να τις στηρίξεις πάνω σου ή στη μοτοσυκλέτα και να καταγράψεις τις βόλτες, τις σούζες, τα γκάζια σου και μετά να τα μοιραστείς με όποιον κάνεις κέφι.

Κάπως έτσι πρέπει να σκεφτόταν και ο κύριος με το ZX-9R που πρωταγωνιστεί στο βίντεο, μόνο που είχε την ατυχία να συλληφθεί από την αστυνομία του Sussex, παρέα με τη GoPro κάμερα που είχε ζωσμένη στη μοιραία βόλτα.

Καθώς αυτή κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, όταν είδαν το περιεχόμενό της ήξεραν πως είχαν βγάλει λαυράκι. Ή μάλλον, ολάκερο κοπάδι από λαυράκια.

Ο κύριος αυτός είχε περάσει με 290 km/h (180 mph) από ζώνη με όριο 110 km/h, είχε καταγράψει παράνομες προσπεράσεις, παραβιάσεις διαφόρων ειδών σήμανσης όπως διπλές διαχωριστικές, αντίθετα ρεύματα, σούζες και κάθε λογής αντικοινωνική συμπεριφορά.

Το αποτέλεσμα ήταν πως τσίμπησε 10 μήνες φυλακή και δεν αποκλείεται να πήρε στον λαιμό του και άλλα μέλη της παρέας του που απεικονίζονται σε απρεπείς συμπεριφορές στο εν λόγω βίντεο που ο ίδιος ο μοτοσυκλετιστής προσέφερε στις αρχές σε συσκευασία δώρου και για διακόσμηση θηλιά αγχόνης.

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί έναν αποτελεσματικό τρόπο να εξασφαλίσεις εύκολα και γρήγορα 10 μήνες διακοπές με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το κράτος.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon