.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 10:31

- UPDATED - Πολυτίμη Κυριακοπούλου - Δημήτρης Δεμένεγας - Νοσηλεύονται έπειτα από άσχημο ατύχημα από ασυνείδητο οδηγό

-UPDATED - Η Πολυτίμη είναι καλύτερα και αναρρώνει. Συνεπώς δεν υπάρχει λόγος ανυσηχίας, ούτε ανάγκη για αίμα, και καλό είναι οι επισκέψεις στο νοσοκομείο να αποφεύγονται. Ο Δημήτρης έχει πάρει εξιτήριο, και ο Σπύρος αναρρώνει και αυτός σε άλλο νοσοκομείο.-

 

Όταν κάνεις σχέδια για μία Κυριακή με φίλους και enduro στα βουνά, κάποιος εκεί πάνω χαμογελάει. Κάπως έτσι, η προετοιμασία για μία enduro βόλτα, κατέληξε άσχημα στον Ευαγγελισμό.

Η Πολυτίμη Κυριακοπούλου με τον Δημήτρη Δεμένεγα, ετοιμαζόντουσαν για την βόλτα τους στο 3ο Enduro Riding στους Αγίους Θεοδώρους, και φόρτωναν τις μοτοσυκλέτες τους, σε ένα καθιερωμένο πλέον ραντεβού.
Έξω από το σπίτι της Πολυτίμης, και καθώς τελείωναν το δέσιμο των μοτοσυκλετών, ένας μεθυσμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω τους με σφοδρή ταχύτητα, χτυπώντας άσχημα την Πολυτίμη, και λιγότερο τον Δημήτρη.

Η Πολυτίμη χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο με δύναμη καθώς ήταν πεζή, χτύπησε στο αυτοκίνητο του Δημήτρη και πετάχτηκε στον αέρα, για να προσγειωθεί με δύναμη στο έδαφος. Ο Δημήτρης, πετάχτηκε από το τρέιλερ όπου βρισκόταν και προσγειώθηκε στο έδαφος.

Το αυτοκίνητο που τους χτύπησε αναποδογύρισε μετά την τρελή πορεία, και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια, για να συλληφθεί από ανακριτικό αμέσως μετά.

Η Πολυτίμη παρέμεινε στο έδαφος άσχημα χτυπημένη, και οι δύο τους διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Ασκληπιείο, για να καταλήξουν τελικά στο ''Ευαγγελισμός'' όπου και βρίσκονται μέχρι στιγμής.

Η Πολυτίμη, άσχημα χτυπημένη, με σπασίματα, σπασμένα πλευρά, και κακώσεις στο κεφάλι, βρισκόταν αρχικά στην εντατική για παρακολούθηση.

Ο Δημήτρης, με κακώσεις σε όλο το σώμα, εξετάζεται για σπασίματα στην σπονδυλική στήλη.

Μία ευχή από εμάς για γρήγορη ανάρρωση και στους δύο, ιδιαίτερα για την Πολυτίμη, που η κατάσταση της είναι σοβαρή έπειτα από τέτοιο ατύχημα.

Και η ειρωνεία της τύχης, πως δίπλα στους φίλους και συνεργάτες μας, βρέθηκε κλινήρης και ο Σπύρος Μπάρκας, συνεργάτης του BIKEIT, την ίδια μέρα, χτυπημένος σε άλλο ατύχημα, από αυτοκίνητο, με σπασίματα σε θώρακα και ωμοπλάτη!

Περαστικά σε όλους και ταχεία ανάρρωση....

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Δεκεμβρίου 2019 14:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon