.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 12:52

Οι μοτοσυκλέτες στο μουσείο του Mandello έγιναν… σαν καινούργιες!

Τα μουσεία μοτοσυκλέτας δεν είναι σαν το Λούβρο, όσοι τα επισκέπτονται θέλουν να επεξεργαστούν από κοντά τα εκθέματα, να τα αγγίξουν, ακόμα και να τα καβαλήσουν και αυτό δημιουργεί προβλήματα…

Η κατάσταση λοιπόν στο μουσείο της Moto Guzzi στο Mandello del Lario, είχε ξεφύγει λίγο. Από την μια ο ενθουσιασμός των (70.000 ετησίσως) επισκεπτών απέναντι στα “λαχταριστά” εκθέματα, από την άλλη η “χαλαρή” (Italia way…) επόπτευση του χώρου, είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν φθορές και ζημιές σε πολλές μοτοσυκλέτες, αφού πολλοί ήταν αυτοί που ανέβαιναν πάνω τους και… “το ζούσαν”,  λες και συμμετείχαν σε κάποιον αγώνα.

Σπασμένες μανέτες, ξεχαρβαλωμένες γκαζιέρες, γρατζουνιές και χτυπήματα, αλλά ακόμα και βέβηλο “σούφρωμα” σε τάπες ρεζερβουάρ και καρμπιρατέρ (καλά, πως αφαίρεσαν καρμπιρατέρ;!) έδιναν μια άσχημη εικόνα στα μουσείο.

Η Piaggio, αποφάσισε να τα διορθώσει όλα αυτά επαναφέροντας τις μοτοσυκλέτες στην αρχική τους κατάσταση, όπως τους άξιζε. Τα 150 δίτροχα εκθέματα του μουσείου λοιπόν, είναι και πάλι “πένα” και ελπίζουμε να παραμείνουν έτσι, με πιο αυστηρή επόπτευση του χώρου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon