.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 12:27

KTM Motohall - Γιόρτασε τους πρώτους 50.000 επισκέπτες

Το ζευγάρι των Andrea και Erich Friedrich από το Τύρολο έπαθαν το σοκ της ζωής τους όταν στην επίσκεψη τους στο KTM Motohall, τον πολυχώρο των «πορτοκαλί» που περιλαμβάνει μουσείο, έκθεση, μαγαζί, κ.α., τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος του Mattighofen, ο CEO του Motohall, ο νικητής του Dakar Sam Sunderland και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro, Manuel Lettenbichler, με λουλούδια και ένα τεράστιο κουπόνι για το Motohall!

Κι όλα αυτά, καθώς με το ζεύγος αυτό, συμπληρώθηκαν οι πρώτοι 50.000 επισκέπτες στο KTM Motohall, μόλις 6 μήνες μετά τα εγκαίνια του.

«Το να συμπληρώνουμε 50.000 επισκέπτες μόλις 6 μήνες μετά τα εγκαίνια, είναι μια εκπληκτική ομαδική επίδοση, για την οποία είμαστε όλοι υπερήφανοι. Το Motohall προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο, ενώ μας επισκέπτονται και σχολεία, που παίρνουν μια γεύση από τον τεχνολογικό κόσμο του μέλλοντος», δήλωσε ο CEO του KTM Motohall, René Esterbauer.

O τυχερός επισκέπτης Erich Friedrich, ιδιοκτήτης ενός 690 KTM Duke δήλωσε πως «το KTM Motohall προσφέρει ένα εντυπωσιακό ταξίδι στον χρόνο, από το παρελθόν στο παρών και προτείνεται για όλη την οικογένεια. Ξοδέψαμε το κουπόνι μας στο μαγαζί της KTM, και τώρα πάμε να απολαύσουμε τα πιάτα του εστιατορίου. Σίγουρα θα ξανάρθουμε μετά από την έκπληξη που μας έκανε η ΚΤΜ.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon