.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 16:51

Μοτοσυκλέτα έπεσε πάνω σε δημοσιογράφο στον αγώνα ΜΧ Νοτίου Ελλάδας στη Σπάρτη

Ο συνεργάτης του ΙΟΝΙΑΝ TV βρισκόταν στην άκρη της πίστας όταν χτυπήθηκε από μοτοσυκλέτα αγωνιζόμενου που βγήκε εκτός διαδρομής μετά από άλμα.

Ο 5ος αγώνας του Περιφερειακού Πρωταθλήματος ΜΧ Νότιας Ελλάδας στη Σπάρτη συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού της περιοχής και μαζί με αυτό και τον τοπικού Τύπου. Ανάμεσα στους συναδέλφους που βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν τον αγώνα ήταν και ο δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ TV, Τάκης Κούρος, ο οποίος περίμενε να καταγράψει τις δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης, Πέτρου Δούκα.

Εκείνη τη στιγμή μια μοτοσυκλέτα αγωνιζόμενου που έβγαινε από άλμα, για άγνωστη αιτία, βρέθηκε εκτός της διαδρομής και προσγειώθηκε πάνω στον άτυχο δημοσιογράφο, ο οποίος, μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο, διαγνώστηκε με πολλαπλά κατάγματα στην ωμοπλάτη, στα πλευρά και στο στέρνο.
77307353 2348915025423791 5796033927588085762 n
Σε αυτό το καρέ φαίνεται η μοτοσυκλέτα λίγο πριν πέσει πάνω στον άτυχο δημοσιογράφο

“Στεκόμουν εκτός πίστας, δίπλα στον συνεργάτη μου, πολύ κοντά σε άλλον συνάδελφο και τον δήμαρχο. Η μηχανή θα μπορούσε να χτυπήσει οποιονδήποτε από μας.” δήλωσε ο άτυχος δημοσιογράφος. “Θυμάμαι μόνο μια μηχανή στον αέρα να έρχεται προς το μέρος μου και ότι πρόλαβα να γυρίσω τον κορμό μου προς το έδαφος.”

Ευτυχώς στο σημείο υπήρχε διασώστης της διοργάνωσης του αγώνα που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες μέχρι τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον κύριο Κούρο.

Πηγή: Λακωνικός Τύπος

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 18:42

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon