Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 17:54

Sebastien Martinez: Μονόχειρας αγωνιζόμενος ΜΧ δίνει μαθήματα ζωής - Video

O Sebastien Martinez γεννήθηκε με ένα χέρι. Παρόλα αυτά, δεν άφησε την αναπηρία του αυτή να του υπαγορεύσει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει στη ζωή. Ζει στη Γαλλία, όπου παίρνει μέρος σε αγώνες Μotocross, ενάντια σε αρτιμελείς αναβάτες, πολλές φορές κερδίζοντας τους, ενώ παράλληλα διδάσκει οδήγηση μοτοσυκλέτας -και μαθήματα ζωής.

Ο τίτλος του σύντομου βίντεο που έχει θέμα τον Martinez είναι "La Cible", ο στόχος δηλαδή στα γαλλικά, μια λέσχη Motocross που βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο πέτρας κοντά στη Μεσόγειο. Υπεύθυνος για τη συντήρηση και την λειτουργία της πίστας είναι ο Martinez, ενώ στο βίντεο τον βλέπουμε να οδηγεί και να μας μιλάει για τη ζωή του.

Respect τόσο στον Sebastien, όσο και στους Gabriel Dugué και Hugo Kerr, που γύρισαν το φιλμάκι.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019 18:10

Πολυμέσα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT