Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 12:43

Ανάκληση Kawasaki Ninja H2 SX

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας μας πληροφορεί πως η Kawasaki εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης για Ninja H2 SX, με την ανάκληση να αφορά σε μία μοτοσυκλέτα στην Ελλάδα.

Λόγος της ανάκλησης, η ακατάλληλη κόλληση του πείρου συγκράτησης του ελατηρίου στην αριστερή πλευρά στήριξης του κεντρικού σταντ, που µπορεί να προκαλέσει την απελευθέρωση του ελατηρίου του κεντρικού σταντ. Αυτό µπορεί με τη σειρά του να προκαλέσει την πτώση του κεντρικού σταντ και την επαφή του µε το έδαφος κατά την οδήγηση, δηµιουργώνταςενδεχόµενο ατύχηµα.

Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Kawasaki στη χώρα µας, αφορά 1 µοτοσυκλέτα, στον ιδιοκτήτη  της οποίας θα σταλεί προσωπική επιστολή.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 12:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT