.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 09:46

Harley-Davidson Athena Open House - Η γκάμα του 2020 σε μια γιορτή τέχνης

...Θέλω μια Harley να φύγω μακρυά σαν τα ταξίδια που έκανα μ' αυτή στα όνειρά μου...

Πριν η κάθε Harley πραγματοποιήσει τα δικά σου όνειρα προσωπικής ελευθερίας έχει κάνει το δικό της ταξίδι. Για φτάσει σε σένα, έχει διασχίσει θάλασσα και ξηρά, προφυλαγμένη σ' ένα χάρτινο κουτί που φέρει μηνύματα και σύμβολα.

Φαινόταν ξόδεμα το να μετατρέπουμε αυτά τα κουτιά που προφύλαξαν την αγαπημένη σου, σε άψυχο πολτό ανακύκλωσης. Για να αλλάξουμε το πεπρωμένο τους, χρειάστηκε το είδος του έρωτα που νιώθει ο Gregory Aris-Rigas Stasinopoulos www.facebook.com/stupidgreg για τους καμβάδες των έργων του.

Σε περιμένουμε το Σάββατο 16.11 Harley-Davidson Athena για να βιώσεις την αλχημική διαδικασία η οποία με καταλύτη τον έρωτα και το χάος, μετέτρεψε αντικείμενα χρηστικά, σε έργα που συντονίζονται στην ιδιοσυχνότητα της δικής σου ψυχής.

Μιας ψυχής που έχει βιώσει την ίδια αλχημεία καβάλα σε μια μοτοσυκλέτα.

Με χαρά σας προσκαλούμε στο Openhouse ΜΥ20, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16.11 στην αντιπροσωπεία Harley-Davidson Athena (Λεωφόρος Πειραιώς 187) από τις 10:00 - 22:00.

Η μέρα είναι αφιερωμένη στην τέχνη της μοτοσυκλέτας και στην κατάρριψη του τείχους ανάμεσα στην τέχνη και στην τεχνολογία.

Εκτός από τα νέα μοντέλα MY20, θα παρουσιαστούν έργα τέχνης εκτελεσμένα επάνω στις χάρτινες συσκευασίες μοτοσυκλετών Harley και μουσική που τα συνδέει όλα.

10:00 - 17:00 Openhouse & Test Rides

18:00 - 19:00 Παρουσίαση Μοντέλων/Έργων τέχνης

19:00 - 22:00 Live performances: Σεμέλη ΠαπαβασιλείουPhil Diamond (aka: Στέφανος Φίλιππος Διαμαντόπουλος) - Αυτοσχεδιασμός επάνω στην τέχνη που θα εκτεθεί: Αλέξανδρος Δανδουλάκης, Μανώλης Γαννίκιος, Κώστας Στεργίου

Ιστοσελίδα εκδήλωσης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon