.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 10:47

Ημερολόγιο 2020 - Οδηγώ με ασφάλεια

Οι Εκδόσεις Μύρτος παρουσιάζουν ένα καλαίσθητο, ξεχωριστό και πολύ χρήσιμο ημερολόγιο.

Οδική ασφάλεια – Οδική συνείδηση – Οδική συμπεριφορά

Η οδική ασφάλεια πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας. Ας είμαστε συνεπείς και πειθαρχημένοι στους κανόνες κυκλοφοριακής αγωγής. Γιατί ο σεβασμός και η προστασία της ζωής είναι το υπέρτατο αγαθό και οφείλουμε να το διαφυλάττουμε δίνοντας οι ίδιοι, πρώτοι απ’ όλους, το καλό οδηγικό παράδειγμα μέσω της υπεύθυνης στάσης μας.

Γιατί δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η ορθή οδήγηση είναι πρωτίστως ζήτημα παιδείας, προσωπικής ευθύνης, αυτοσεβασμού και σεβασμού απέναντι στους άλλους, τα παιδιά μας, τους φίλους μας, τους συνανθρώπους μας.

Γιατί τόσο η σωστή οδική συμπεριφορά, όσο και η ανεπτυγμένη συνείδηση ασφάλειας, είναι ζήτημα κουλτούρας, ευγένειας και ευσυνειδησίας του καθενός. Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί, έχοντας ως στόχο την ασφαλή μετακίνηση και την αρμονική συνύπαρξη οδηγών και πεζών.

Πληροφορίες στο τηλ. 210-8028828, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.myrtosbooks.gr

CARcover calendar 2020

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon