.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 13:26

MV Agusta “Motorcycle Art”: Video αποθέωση της μοτοσυκλέτας!

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για τους “γείτονες” μας στα δυτικά αλλά όλοι θα συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: Οι Ιταλοί, γεννιούνται με “εργοστασιακά εγκατεστημένο” το γονίδιο της αισθητικής.

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους και έχει περάσει φυσικά και στο μηχανοκίνητο φάσμα, τα περισσότερα σχεδιαστικά ορόσημα σε δύο και τέσσερις τροχούς, έχουν κατασκευαστεί στην Ιταλία!Η MV Agusta, είναι στις μέρες μας η εταιρεία με πιο έκδηλο αυτό το χαρακτηριστικό.

Τα μοντέλα που δημιουργεί δεν αφήνουν περιθώρια για υποκειμενικές θεωρήσεις, είναι κοινώς αποδεκτό, ότι η γκάμα της εταιρείας συμπεριλαμβάνει τις ομορφότερες μοτοσυκλέτες παραγωγής. Το προωθητικό video που δημοσίευσε η MV Agusta σήμερα, υπάγεται με την γενικότερη έννοια, σε αυτό τον θαυμαστό κόσμο καλαισθησίας.

Όχι εδώ δεν έχουμε τεχνικές αναλύσεις, πλάνα με δυναμική οδήγηση και τέτοια πράγματα. Εδώ έχουμε τέχνη! Εκπληκτικά πλάνα τραβηγμένα με drone αποκαλύπτουν τα φθινοπωρινά χρώματα του Νότιου Τιρόλου, στην Βόρεια Ιταλία, μια περιοχή που αποτελεί ένα από τα συναρπαστικότερα πεδία για οδήγηση με μοτοσυκλέτα, τόσο λόγω του φυσικού κάλλους, όσο και λόγω των εκπληκτικών δρόμων που στριφογυρίζουν τους Δολομίτες.

“To βήμα μας” αναφέρεται στη αρχή του video, η περιοχή δηλαδή όπου η μοτοσυκλετιστική έκφραση βρίσκεται στο απόγειο της. Στη συνέχεια βλέπουμε τον αναβάτη της MV Agusta, Davide Strippe να οδηγεί ένα Brutale στους απίστευτους αυτούς δρόμους, συμπεριλαμβανομένου και του πιο φημισμένου στον κόσμο των δύο τροχών, ορεινού περάσματος, του Passo dello Stelvio.

Και εκεί που είσαι ήδη “φτιαγμένος”, την ορχηστρική αιθέρια μουσική υπόκρουση, διαδέχεται η άρια Nessun Dorma του Puccini, από την όπερα Turandot, για να σε “απογειώσει”!

“Motorcycle Art” δηλαδή “Μοτοσυκλετιστική τέχνη”, το motto της MV Agusta, αναγράφεται πάνω από το έμβλημα της εταιρείας στο τέλος του video... ε ναι... δικαιωματικά!

Φτιάξτε ένα εσπρεσάκι και απολαύστε το video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 16:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon