Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 14:30

Destination Yamaha Motor - Οργανωμένες εκδρομές σε όλον τον κόσμο

Η Yamaha παρουσιάζει μια νέα τουριστική πλατφόρμα που απευθύνεται σε όλους τους μοτοσυκλετιστές και όχι μόνο στους ιδιοκτήτες των μοτοσυκλετών της.

Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα Destination Yamaha Motor ο επισκέπτης χάνεται σε έναν παράδεισο μαγευτικών προορισμών. Η Yamaha έχει στήσει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλον τον κόσμο και μαζί τους διοργανώνει ένα εκτενές εκδρομικό πρόγραμμα όπου ο συμμετέχων απλά νοικιάζει επί τόπου μια μοτοσυκλέτα της εταιρείας - συνήθως ένα μοντέλο προσφέρεται για κάθε πακέτο - και απολαμβάνει το ταξίδι του χωρίς να ασχολείται με οργάνωση και υποστήριξη.

Οι προορισμοί τελειωμό δεν έχουν και περνούν και από τη χώρα μας, αν και φανταζόμαστε πως στο μάτι του Έλληνα μοτοσυκλετιστή περισσότερη εντύπωση θα κάνει η χωμάτινη εξόρμηση στην Κολομβία, παρά ο γύρος της Ανατολικής Κρήτης.

Αυτό που είναι ακόμη καλύτερο, δε, είναι ο διαχωρισμός των εκδρομών σε άσφαλτο, χώμα, νερό και χιόνι. Ναι, όπως ακριβώς έχει μοτοσυκλετιστικές εκδρομές σε άσφαλτο και χώμα (ή μικτές), το τεράστιο πρόγραμμα περιλαμβάνει και εκδρομές με Yamaha snowmobiles, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ανάλογο πρόγραμμα με jet skis!

Χαθείτε στην ατελείωτη λίστα των περιπετειών με Yamaha στην ιστοσελίδα του Destination Yamaha Motor.

 

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 14:34

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube