Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:27

Harley-Davidson Battle of Kings 2019 - Ο νικητής και οι 4 φιναλίστ

Ο Παγκόσμιος διαγωνισμός customizing «Battle of Kings» της Harley-Davidson έφτασε στο τέλος του, όπου και αναδείχθηκε η νικήτρια μοτοσυκλέτα, και εκείνες που έχασαν για λίγο την πρωτιά.

Πρόκειται για τον μεγαλύτερο εταιρικό διαγωνισμό custom από dealer σε παγκόσμια κλίμακα, ενώ το 2018 νικητής είχε αναδειχθεί η Harley-Davidson Bangkok με το custom «The Prince».

Για το 2019, οι dealer μπορούσαν οποιαδήποτε μοτοσυκλέτα της H-D ως βάση για το custom μοντέλο τους (εκτός των τρίκυκλων και των CVO μοντέλων), κάτι που διεύρυνε κατά πολύ τις επιλογές, και έκανε πιο ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα.

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού ήταν 3: Dirt, Chop και Race, ενώ οι κανόνες ήταν απλοί. Το 50% της κατασκευής έπρεπε να αποτελείται από εργοστασιακά aftermarket εξαρτήματα, ενώ το budget του customizing δεν έπρεπε να ξεπερνά το 50% της αξίας της μοτοσυκλέτας βάσης.

Μέσα από τις 300 συμμετοχές του 2019, η μοτοσυκλέτα που κέρδισε τον διαγωνισμό είναι η FXGTS Coast Glide της Laidlaw Harley-Davidson, ένα customμε αναφορές στο στιλ των FXRT με πινελιές από τη Νότια Καλιφόρνια.

Δίπλα στη νικήτρια μοτοσυκλέτα, οι υπόλοιπες που ξεχώρισαν και έχασαν για λίγο την πρωτιά ήταν η «The Crook» από τον Βρετανό dealer Warr’s Harley-Davidson, η «Roar» του Γερμανού dealer Thunderbike Harley-Davidson, η «Moonshine» του Καναδού Calgary Harley-Davidson, και η «Joe Tracker» του Μεξικανού Harley-Davidson Queretaro.

Όλες οι παραπάνω μοτοσυκλέτες βρέθηκαν στο περίπτερο της Harley-Davidson στην EICMA 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό «Battle of the Kings» δείτε ΕΔΩ.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 12:29

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT