.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 11:29

Michael Dunlop – Καταδικάστηκε για υπέρβαση ορίου ταχύτητας

Μπορεί ο Michael Dunlop να κατέχει το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην διαδρομή του περίφημου αγώνα σε δημόσιο δρόμο της Β.Ιρλανδίας, North West 200, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί “συγχωροχάρτι” για τις αρχές!

Στις  15 Μαρτίου 2019 λοιπόν, περιπολικό που ακολούθησε τον προπορευόμενο και εποχούμενο σε μοτοσυκλέτα Dunlop, κατέγραψε υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, σε τμήμα της διαδρομής του NW200.

Δεν επρόκειτο για προπόνηση βέβαια γιατί α) δεν υπήρχε περίπτωση το περιπολικό να καταφέρει να τον ακολουθήσει και β) αν καταγραφόταν η ταχύτητα του, η ποινή θα ήταν δημόσια διαπόμπευση και θάνατος δια λιθοβολισμού…

Με πόσα “πήγαινε” o Dunlop; Mε 75 χλμ./ώρα σε δρόμο όπου το όριο είναι 48 χλμ./ώρα. Μιλάμε για τέτοιο έγκλημα και απαράδεκτη αντικοινωνική συμπεριφορά. Όπως και να έχει πάντως, οι αρχές εκεί δεν “χαρίζουν κάστανα” σε κανέναν και το αν είσαι επώνυμος δεν παίζει κανένα ρόλο.

Έτσι ο Dunlop παρουσιάστηκε προ ολίγων ημερών στο δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος και του επεβλήθη πρόστιμο 65 λιρών, με ταυτόχρονη “χρέωση” 3 πόντων “ποινής” στο δίπλωμα του.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon