.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 13:52

Honda και Hitachi εδραίωσαν την συνεργασία τους, συγχώνευση τμημάτων και θυγατρικών εταιρειών

Η προοπτική της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών ήταν γνωστή εδώ και καιρό (EΔΩ και ΕΔΩ) και πλέον εδραιώθηκε σε ένα σκέλος της, όπως μεταδίδουν τα ασχολούμενα με την οικονομία και το επιχειρείν μέσα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την συγχώνευση της Hitachi Automotive Systems και των Keihin, Showa και Nissin Kogyo από πλευράς Honda, δημιουργώντας μια νέα εταιρεία, της οποίας η κυριότητα θα ανήκει κατά 2/3 στην Hitachi και κατά 1/3 στην Honda.

Αντικείμενο της εταιρείας αυτής θα είναι η παραγωγή επί μέρους τμημάτων και ανταλλακτικών για την νέα γενιά των προσωπικών μέσων μεταφοράς, όπως αυτά πρόκειται να διαμορφωθούν στα επόμενα χρόνια.

“H βιομηχανία αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, με τις αλλαγές που πραγματοποιούνται να είναι ριζικές”, αναγράφεται στην κοινή δήλωση που εξέδωσαν Ηοnda και Hitachi. “Οι προκλήσεις είναι πολλές, με σημαντικότερες την μείωση των ατυχημάτων και του περιβαλλοντικού αντίκτυπου. Όλα αυτά μας οδηγούν στη ηλεκτροκίνηση, στα αυτόνομα συστήματα οδήγησης και στην διασυνδεσιμότητα”, αναφέρεται στην συνέχεια της δήλωσης, περιγράφοντας επί της ουσίας τον σκοπό αυτή της συνεργασίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon