.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 12:14

Ανάκληση Honda Monkey 125 για πιθανή θραύση της σχάρας (γνήσιο αξεσουάρ)

Η Γενική Γραµµατεία Βιοµηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσηµος εισαγωγέας και διανοµέας των µοτοσυκλετών HONDA στην Ελλάδα, θα εκτελέσει πρόγραµµα ανάκλησης δίκυκλων µάρκας Honda, µοντέλο Ζ125ΜΑΚ (“Monkey”) (Κωδικός Μοντέλου: JΒ02, Έτος Μοντέλου: 2019).

Η ανάκληση αφορά σε 144 δίκυκλα, µε ηµεροµηνίες κατασκευής των συγκεκριµένων πλαισίων από 13.3.2018 έως 17.09.2019. Σύµφωνα µε τον κατασκευαστή, η πίσω σχάρα (η οποία διατίθεται ως γνήσιο αξεσουάρ Honda) ενδέχεται να µην αντέχει φορτία 3kg όπου είναι και το µέγιστο ωφέλιµο φορτίο της. Ως εκ τούτου, αν η σχάρα χρησιµοποιείται φορτωµένη µε οποιαδήποτε αποσκευή, µπορεί να σπάσει και στη χειρότερη περίπτωση, τα φορτωµένα αντικείµενα να πέσουν µαζί της.

Μέχρι στιγµής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καµία περίπτωση ατυχήµατος, που να σχετίζεται µε το συγκεκριµένο θέµα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχηµάτων θα ενηµερωθούν εγγράφως µέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτηµένα συνεργεία Honda για να γίνει αφαίρεση του ελαττωµατικού αξεσουάρ και αποζηµίωση του καταναλωτή. Η συνολική εργασία θα παρέχεται δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την Τεχνική ∆ιεύθυνση της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ στα τηλέφωνα 210 3483300 µε το Τµήµα Εξυπηρέτησης Πελατών της, ή µέσω e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon