Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 11:34

Valentino Rossi - The Game: Κέρδισε ένα παιχνίδι υπογεγραμμένο από τον ίδιο

Ο νέος διαγωνισμός του MotoGP γιορτάζει τις 400 εκκινήσεις GP που θα συμπληρώσει ο Rossi στο Phillip Island.

Για τον σπουδαίο Valentino Rossi το επερχόμενο Αυστραλιανό GP έχει μια ιστορική σημασία, καθώς σε αυτό θα γίνει ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία του θεσμού που θα έχει τρέξει σε 400 αγώνες.

Με αυτή την ευκαιρία, η επίσημη ιστοσελίδα του MotoGP στήνει έναν διαγωνισμό όπου λαμβάνει μέρος κάθε πελάτης που επιλέγει επίσημα ρούχα και αξεσουάρ του αναβάτη.

Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα του MotoGP προϊόντα Valentino Rossi αξίας από €80 και πάνω και στη συνέχεια να αποδεχτεί τους όρους του διαγωνισμού.

Αυτομάτως μπαίνει σε μια κλήρωση για να κερδίσει ένα βιντεοπαιχνίδι Valentino Rossi - The Game για PS4, υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον αναβάτη.

Ο διαγωνισμός λήγει την 1η Νοεμβρίου 2019.

Τα επίσημα προϊόντα του Rossi θα τα βρείτε εδώ

 

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 11:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube