.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 15:21

Τι θα λέγατε για ένα e-scooter … SEAT;

Άλλη μια εταιρεία τετράτροχων κάνει άνοιγμα προς τον χώρο των e-δίτροχων, καταδεικνύοντας μια τάση που δεν μπορεί να είναι απλά τυχαία.

Μετά λοιπόν από την Skoda και την υπηρεσία sharing e-scooter, “BeRider”, είναι τώρα σειρά της SEAT να εμπλακεί στον χώρο, με ένα πολύ πιο άμεσο τρόπο είναι η αλήθεια.

Δημοσίευμα της ιβηρικής εφημερίδας Expansion, θέλει την SEΑΤ να έχει έλθει σε συμφωνία με την Silence, ισπανική εταιρεία κατασκευής e-scooter, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα νέο μοντέλο, το οποίο και θα πωλείται με το εμπορικό σήμα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οι πληροφορίες του άρθρου δεν είναι πολλές, ούτε και αναλυτικές, ωστόσο επισημαίνεται ότι ουσιαστικά θα πρόκειται για μια επανασχεδίαση, από πλευράς SEAT, του μοντέλου S-01 της Silence.

Το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει επιδόσεις ανάλογες με αυτές ενός 125 4Τ scooter, έχει CBS, τρία riding modes, σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα και LED φώτα. Η δε αυτονομία του, φθάνει τα 100 χιλιόμετρα.

Το πρώτο e-scooter της SEAT, αναμένεται να πωλείται σε μια τιμή της τάξεως των 6.500 ευρώ.  

Μέχρι στιγμής, καμία από τις δυο εμπλεκόμενες στην συμφωνία εταιρείες δεν έχει επισημοποιήσει την είδηση με κάποια ανακοίνωση, ωστόσο λέγεται ότι η συνεργασία θα ανακοινωθεί στη έκθεση Smart City της Βαρκελώνης, στις 19 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019 15:24

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon