.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019 12:57

O Δήμος Θεσσαλονίκης βελτιώνει τις θέσεις στάθμευσης των δίτροχων

Σε τεχνικές παρεμβάσεις για την βελτίωση των θέσεων στάθμευσης των δίτροχων, που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ερμού και Καρόλου Ντηλ, προχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, επανατοποθετήθηκαν τα διαχωριστικά ανάμεσα στις θέσεις, με κλίση 30 μοιρών ως προς το κράσπεδο, προκειμένου να διευκολύνεται η στάθμευση αλλά και να εξοικονομηθεί χώρος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παρεμβάσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν έπειτα από διαβουλεύσεις του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας Σωκράτη Δημητριάδη με τον Μ.Ο.Θ (Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης) και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, αφού η πολιτεία επιτέλους ακούει αυτούς που πρέπει να ακούσει για θέματα που άπτονται της μοτοσυκλέτας.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε προηγηθεί η βελτίωση των θέσεων στάθμευσης δίτροχων στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Μητροπόλεως, με την αφαίρεση τσιμεντένιων διαχωριστικών και μεταλλικών πασάλων, που δυσχέραιναν την χρήση και καταλάμβαναν χωρίς κανέναν λόγο, πολύτιμό χώρο.

Συνολικά, οι θέσεις στάθμευσης δικύκλων στην Θεσσαλονίκη ανέρχονται στις 874, με τον στόχο του Δήμου να είναι η κατασκευή νέων, ώστε να φτάσουν συνολικά τις 1.000.

Πηγές: voria.gr - grtimes.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon