.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 16:34

Η Andeli Mototouring τώρα και με πιστοποίηση της MotoCert

Με το ίδιο πάθος για τη μοτοσυκλέτα και τα ταξίδια και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια, η Andeli Mototouring συνεχίζει να εξελίσσεται δυναμικά και να γίνεται ακόμα καλύτερη και πιο αξιόπιστη για τους πελάτες της!

Η Andeli είναι πλέον η πρώτη εταιρεία ενοικιάσεων με μοτοσυκλέτες πιστοποιημένες από τη MotoCert, η οποία φέρνει στην Ελλάδα την κορυφαία τεχνολογία της Scheibner Limited, γνωστής για τις υπηρεσίες και την εξέλιξή της σε 96 χώρες.

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία του 3D Laser, ώστε να εγγυάται απόλυτη ακρίβεια, μέσα από μία άμεση και αξιόπιστη μέτρηση και κυρίως χωρίς αποσυναρμολόγηση της μοτοσυκλέτας, ελέγχεται και επιβεβαιώνεται η κατάσταση του πλαισίου της μοτοσυκλέτας και παραδίδεται Επίσημο Πιστοποιητικό Ελέγχου.

Η Andeli, πιστή στην αγάπη της για τη μοτοσυκλέτα, δίνει πολυδιάστατη έννοια στην ασφάλεια και συνεχίζει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου, προσφέροντάς υπηρεσίες μέσω ενός αξιόπιστου και πιστοποιημένου πλέον στόλου!

Γιατί η ασφάλεια για την Andeli είναι προτεραιότητα.

Andeli Mototouring

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019 16:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon