.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 16:14

Οι τρελοί της Stunt Freaks Team χτυπούν ξανά! Suzuki GSX-R 1000 πλανάρει στα νέρα μιας λίμνης - Video

Στην Φινλανδία, η μοτοσυκλετιστική σεζόν είναι στο τέλος της, με τα κρύα και τον άσχημο καιρό να έχουν κάνει την εμφάνιση τους.  Χιλιαδές δίτροχα θα κουκουλωθούν σε γκαράζ, περιμένοντας καρτερικά την άνοιξη (προχωρημένη, στην προκειμένη περίπτωση), για να βγουν και πάλι στους δρόμους.

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλους… η ομάδα Stunts Freak, δεν έχει προβλήματα με το τερέν και το κρύο. Περιμένοντας απλά να πέσουν τα πρώτα χιόνια, ώστε να βάλουν ελαστικά με καρφιά και πέδιλα του σκι στον στόλο των οχημάτων τους, σκέφτηκαν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.

Πήραν λοιπόν το “ψηλόφτερο” GSX-R 1000 με το οποίο είχαν εκτελέσει ένα απονενοημένο άλμα 52 μέτρων (δείτε σχετικά ΕΔΩ), του φόρεσαν ένα πίσω ελαστικό για άμμο, και του προσάρμοσαν δύο “πλωτήρες” – σκι.

Βασικά, έφτιαξαν κάτι με την αρχή λειτουργίας ενός ποδηλάτου θαλάσσης, σε ότι αφορά στην προώση, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι τρομακτικό, το οποίο δεν επιπλέει και  χρειάζεται πολύ ισχύ για να μείνει στην επιφάνεια.

To τερατούργημα αυτό,  “σέρφαρε” επιτυχώς σε μια Φινλανδική λίμνη (από λίμνες άλλο τίποτα εκεί),  με ένα πολύ πιο ώμο και βίαιο τρόπο, σε σχέση με τον πρώτο διδάξαντα στο moto-surf, Robbie Maddison (ΕΔΩ και ΕΔΩ)  

Για την ιστορία, η θερμοκρασία περιβάλλοντος όταν επιχειρήθηκε όλο αυτό ήταν 2 βαθμοί κελσίου και η θερμοκρασία του νερού στους 6 βαθμούς… σίγουρα αυτό είναι ένα κίνητρο για να μην βουλιάξεις!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 17:20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon