.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 14:33

“Ιωσήφ Στάλιν” Custom Trike – Μόνο για συντρόφους!

Καιρός ήταν, γιατί είχαμε πήξει στα χρηματοδοτούμενα από τo διεθνές κεφάλαιο custom, των οποίων η υπερβολική τους εμφάνιση είχε μια εμφανέστατη καπιταλιστική σημειολογία!

Να και κάτι διαφορετικό λοιπόν, σφυρηλατημένο με τον ιδρώτα της εργατιάς και του προλεταριάτου!

 Η Αsook Customs, με έδρα το ΛΕΝΙΝΓΚΡΑΝΤ (και όχι την Αγιά Πετρούπολη…  ΠΟΝΑΤΕ ρεφορμιστές;! ) είναι υπεύθυνη λοιπόν για την δημιουργία του trike “Iωσήφ Στάλιν", εμπνευσμένου από την ομώνυμη υπερταχεία με μηχανή ατμού της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενώσεως, η οποία μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητες της τάξεως των 180 χλμ./ώρα.

Φυσικά κυριαρχεί η “function over form” αντίληψη περί σχεδιασμού, αφού η λειτουργικότητα και η αποτελεσματικότητα, σε οτιδήποτε παραγόταν τότε επί σοβιετικού εδάφους, ήταν το ζητούμενο.

Περισσότερα στοιχεία δεν γνωρίζουμε, διακρίνεται ένας V2 κινητήρας, τοποθετημένος εγκάρσια, αλά Guzzi, ενώ οι δύο τροχοί μπροστά, δεν έχουν δυνατότητα κλίσης.

Όλα αυτά δεν έχουν σημασία όμως σύντροφοι! Σημασία έχει ότι υπάρχουν ακόμη θύλακες λαϊκής αντίστασης, που κρατάνε τα κόκκινα λάβαρα ψηλά!

Πατήστε Play στο video που επισυνάπτουμε, βάλτε ένα ποτηράκι vodka (μόνο σοβιετική ε;) και απολαύστε την gallery των φωτογραφιών… ναζνταρόβιε! (αν και δεν είναι σωστό…)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 16:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon