.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 12:15

H BMW ετοιμάζει 4 παγκόσμιες πρεμιέρες στην EICMA 2019 - Πώς θα τις δείτε ζωντανά

Η μεγάλη ετήσια έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο είναι προ των πυλών και η BMW μας προϊδεάζει για το τι πρέπει να περιμένουμε.

Τέσσερεις συναρπαστικές παγκόσμιες πρεμιέρες μας υπόσχεται η BMW Motorrad ενόψει της EICMA 2019 και μας βάζει σε πειρασμό να αναρωτηθούμε ποιες μοτοσυκλέτες μπορεί να αφορούν αυτές.

Έχουμε ήδη δει τα νέα χρώματα για τη γκάμα του 2020, αλλά και όλες τις αλλαγές που αφορούν τις υπάρχουσες μοτοσυκλέτες για την επόμενη σεζόν, οπότε πάμε λίγο βαθύτερα.

Γνωρίζουμε πως η BMW ετοιμάζεται να εισάγει τη λογική της σειράς Μ από τα αυτοκίνητα και στις μοτοσυκλέτες της, καθώς έχει ήδη κατοχυρώσει ονομασίες όπως Μ 1000 RR, M 1000 XR και M 1300 GS, ενώ παράλληλα αναμένεται και η ανάλογη σειρά βελτιωτικών αξεσουάρ και εξαρτημάτων της σειράς Μ για μοτοσυκλέτες.

Το R18 Concept είναι επίσης μια αναμενόμενη και μάλλον σίγουρη παρουσία με πολύ ενδιαφέρον στην EICMA, καθώς έχουν ήδη ανοίξει οι προπαραγγελίες για τη μοτοσυκλέτα με τον μεγαλύτερο boxer που έχει φτιάξει ως τώρα η Γερμανική εταιρεία και περιμένουμε να τη δούμε σε τελική μορφή παραγωγής και να ενημερωθούμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της που ακόμη αποτελούν μυστικό.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις φήμες που γεμίζουν σελίδες εδώ και μήνες, δύο υποψήφιες νέες μοτοσυκλέτες είναι το ανανεωμένο S 1000 XR (ίσως με τον νέο κινητήρα που ντεμπουτάρησε στο RR του 2019;) και το επίσης φημολογούμενο F 850 RS.

Αν θέλουμε να περάσουμε και ακόμη πιο βαθειά στα ανεξακρίβωτα κουτσομπολιά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να έρθει και η μοτοσυκλέτα που θα τα βάλει με το Ducati Diavel 1260 με φόντο την αγορά των Η.Π.Α. Το περιορισμένης παραγωγής R18 δύσκολα θα παίξει αυτόν τον ρόλο, ενώ αντίθετα ένα power cruiser με τον τελευταίο boxer των 1250 cc με τεχνολογία Shift Cam ακούγεται πολύ πιο λογικό και όχι και τόσο δύσκολο να φτιαχτεί.

Όπως και να έχει, αν πάτε στο Μιλάνο θα συναντήσετε το περίπτερο της BMW στην αίθουσα 13. Αν δεν πάτε, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου της εταιρείας από την EICMA την Τρίτη 5 Νοεμβρίου στις 10 πμ (ώρα Ιταλίας) από το κανάλι της εταιρείας στο Facebook.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon