.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2019 12:27

O Keanu Reeves αγάπησε μια Ducati Panigale V4S - Βίντεο

Μπορεί να κατασκευάζει τις δικές του μοτοσυκλέτες, αλλά η βόλτα με μια Panigale V4S αποδείχθηκε αποκαλυπτική για τον Αμερικανό ηθοποιό.

Ο Keanu Reeves αγαπά τη μοτοσυκλέτα, αυτό είναι γνωστό και έχει τεκμηριωθεί πολλάκις, με μεγαλύτερη απόδειξη το ότι πρόσφατα έστησε τη δική του εταιρεία, Arch Motorcycle, και μάλιστα έχει γίνει πλέον τακτικός εκθέτης στην ετήσια διεθνή έκθεση EICMA στο Μιλάνο.

Ο κινηματογραφικός αστέρας δε χάνει ευκαιρία να μπαίνει στην πίστα και, πατώντας στο βαρύ και διάσημο όνομά του, έχει εκμεταλλευτεί ευκαιρίες, όπως να κάνει γύρους επίδειξης με μια Arch KRGT-1 στο περιθώριο αγώνα MotoGP, αλλά και να απευθύνεται κατευθείαν στον διευθύνοντα σύμβουλο της Ducati, Claudio Domenicali.

KeanuReeves Ducati Panigale V4S 2

Όπως δηλαδή έκανε πολύ πρόσφατα, όταν βρέθηκε στην Ισπανική πίστα Calafat και είχε την ευκαιρία να γράψει μερικούς γύρους με την Panigale V4S. Βγαίνοντας από την πίστα δεν παρέλειψε να στείλει ένα βίντεο-μήνυμα στον Domenicali, εξηγώντας του πόσο πολύ του άρεσε η μοτοσυκλέτα.

Φυσικά το μήνυμα έλαβε άμεσα την απάντησή του, αφού ο Ιταλός CEO έσπευσε να τον καλέσει σε μελλοντική εκδήλωση στο Mugello, όπου θα βρίσκεται και ο ίδιος και θα έχει την ευκαιρία να καβαλήσει και την έκδοση της V4S του 2020.

Δείτε τα εγκωμιαστικά σχόλια του Reeves στο παρακάτω βίντεο από το Instagram.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon