.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Οκτωβρίου 2019 15:21

4 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση σε θύμα τροχαίου στις Η.Π.Α.!

Ένας 29χρονος αναβάτης στην Pennsylvania των Η.Π.Α. κέρδισε αποζημίωση 4.000.000 δολαρίων για ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του, λόγω «καταστροφικών» τραυματισμών που υπέστη όταν οδηγός αυτοκινήτου παραβίασε στοπ και τράκαρε μαζί του.

Ο Αμερικανός αναβάτης οδηγούσε με περίπου 80χλμ/ώρα τον Μάιο του 2017, όταν ένα αυτοκίνητο παραβίασε στοπ και τον χτύπησε. Το θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί από αέρος στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν τους εξής «καταστροφικούς» τραυματισμούς: σπασμένος και εξαρθρωμένος γοφός, σπασμένη κλείδα, σπασμένα πλευρά, σπασμένη σπονδυλική στήλη, εσωτερικά τραύματα, και τραύμα στον αγκώνα.

Μετά από 8 μέρες νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, και αφού βγήκε από το νοσοκομείο, χρειάστηκε θεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Λόγω των τραυματισμών του, δεν κατάφερε να επιστρέψει στην σωματικά απαιτητική εργασία του, ούτε να συνεχίσει την αθλητικά έντονη ζωή που έκανε.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του αναβάτη έδωσαν στοιχεία στο δικαστήριο για έναν 29χρονο άντρα που μόλις είχε παντρευτεί, και απολάμβανε να κάνει snowboard, mountain bike, και να οδηγεί αλλά και να ανακατασκευάζει μοτοσυκλέτες.

Τώρα ο άτυχος αναβάτης χρειάζεται μόνιμο βοηθητικό ιατρικό εξοπλισμό, και η ζωή του έχει πολλούς περιορισμούς.

Με τη βοήθεια ειδικών μαρτύρων, αναλύθηκαν τα ιατρικά έξοδα που θα χρειαστεί το θύμα για το υπόλοιπο της ζωής του, και βγήκε ένα ποσό που χαρακτηρίζεται δίκαιο για την αποζημίωση του, ποσό που συμπεριλαμβάνει και το εισόδημα που θα έβγαζε ο 29χρονος για 35 χρόνια εργασίας.

Τελικά το ποσό της αποζημίωσης συμφωνήθηκε στα 4.000.000 δολάρια, ήτοι 3.660.127 ευρώ, ενώ δεν αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία των εμπλεκομένων στο ατύχημα, ούτε όμως και της ασφαλιστικής εταιρείας, λόγω ενός όρου εχεμύθειας της συμφωνίας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon