.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 16:51

Η Hesketh επιστρέφει με “τρελό” concept!

Η Hesketh Motorcycles, είναι μια βρετανική κατασκευάστρια και η πλέον "γαλαζοαίματη" στον κόσμο, αφού ιδρύθηκε το 1982, από τον Λόρδο Alexander Ηesketh, 3ο στην σειρά Βαρόνο του Heskethέικου, ο οποίος πέρα από όλα αυτά τα αξιώματα και την πολιτική καριέρα, τυγχάνει να είναι και αυτό που λέμε petrol head, έχοντας δημιουργήσει ακόμα και ομάδα F1 στο παρελθόν.

Τα μοντέλα της Hesketh ήταν ανέκαθεν ξεχωριστά και πανάκριβα (αναμενόμενο), ενώ κατασκευάζονταν γύρω από θηριώδεις V2 κινητήρες. Η Hesketh, παρά το ότι οι μοτοσυκλέτες της δεν ήταν ακριβώς αυτό που λέμε “best sellers” πέρασε από διάφορες φάσεις, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα, καθότι τα λεφτά δεν ήταν ποτέ πρόβλημα μάλλον…

Μάλιστα με μια πρόσφατη ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook, ανακοινώθηκε ότι το 2020 θα κυκλοφορήσει ένα νέο μοντέλο, εντελώς διαφορετικό σε φιλοσοφία, το οποίο και θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή.

Tα χαρακτηριστικά που δίνονται είναι τρικύλινδρος σε σειρά κινητήρας 1000 κ.εκ. με υπερτροφοδότηση, ενώ δόθηκε στην δημοσιότητα και ένα σχέδιο, το οποίο, όπως αναφέρεται, “μπορεί να μοιάζει” με την μελλοντική μοτοσυκλέτα.

Βλέπουμε λοιπόν ένα street μοντέλο με half fairing και ψηλό τιμόνι, βλέπουμε τον τρικύλινδρο σε σειρά κινητήρα τοποθετημένο με τον στρόφαλό του στο διαμήκη άξονα της μοτοσυκλέτας και επίσης βλέπουμε, ότι η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα, ενώ το κιβώτιο είναι “συμβατικά” τοποθετημένο.

Τώρα αν από το σχέδιο, όλο αυτό περάσει στην πραγματικότητα, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, φανταζόμαστε ότι θα συζητηθεί εκτενώς σε συσκέψεις με τεϊοποσία , σηκωμένο φρύδι και ελεγχόμενη αβρότητα…

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon