.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Οκτωβρίου 2019 16:00

Φουτουριστικό concept μοτοσυκλέτας, εμπνευσμένο από… ηλεκτρική σκούπα

Όχι, δεν αρχίσαμε τα τσίπουρα στο γραφείο, αυτό που διαβάσετε είναι σωστό. Ο Saharudin Busri, designer από την Μαλαισία, ο οποίος μεταξύ άλλων αποτελεί τον γενικό διευθυντή του σχεδιαστικού τμήματος της Proton, δημιούργησε ένα φουτουριστικό conceptμοτοσυκλέτας, εμπνευσμένο από μια ηλεκτρική σκούπα.

Αλλά όχι όποια και όποια ηλεκτρική σκούπα, μιλάμε για τα μοντέλα που κατασκευάζει η βρετανική Dyson, τα οποία από μόνα τους, αποτελούν μια σπουδή στο bio– organic– design, θυμίζοντας πολύ περισσότερο διαστημικά πυροβόλα πλάσματος, παρά κάτι το οποίο το χρησιμοποιείς για να κάνεις γενοκτονία στα ακάρεα του σπιτιού σου.

DYSON 9

Ο Busri, βασίστηκε λοιπόν στην DysonV11 σκούπα χειρός για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο σχέδιο μοτοσυκλέτας, το οποίο, δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς, ότι υφίσταται μονάχα μέσα σε κάποιον σκληρό δίσκο, ως δυαδική πληροφορία και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάτι πραγματικό.

Dyson Bike 3

Βέβαια στην νέα ηλεκτροκίνητη εποχή της μοτοσυκλέτας, τέτοια σχέδια δεν θα είναι δύσκολο να δημιουργηθούν στην πραγματικότητα, δεδομένου του ότι η αφαίρεση του θερμικού κινητήρα, απελευθερώνει τους σχεδιαστές από αρκετούς εγγενείς περιορισμούς.

Dyson Bike 02

Τoconcept, ονομάζεται Dyson… ίσως λοιπόν η μέρα που θα πλακώνεσαι στα burn-outμέσα στο σαλόνι για να καθαρίσεις την σκόνη, να μην είναι μακριά.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon