.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 16:07

Benelli – Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Benelli Week 2019

Περισσότεροι από 3.000 αναβάτες έδωσαν το “παρών” στη ιστορική έδρα της Benelli, στο Pesaro της Ιταλίας, συμμετέχοντας, στην “Εβδομάδα Benelli 2019”, την ετήσια συγκέντρωση των φίλων της εταιρείας, που διήρκησε από τις 16 έως τiς 22 Σεπτεμβρίου.

Μοτοσυκλετιστές με ιστορικά και νέα μοντέλα της εταιρείας , συμμετείχαν στα διάφορα events που είχαν προγραμματιστεί στην φετινή συγκέντρωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στον Kel Carruthers, που το 1969, κατέκτησε οδηγώντας ένα αγωνιστικό της Benelli, τον τίτλο στην κατηγορία των 250 κ.εκ.

Κορυφαία στιγμή, αποτέλεσε η παρέλαση όλων των μοτοσυκλετών στους δρόμους του Pesaro, με το κομβόι αυτό να κατευθύνεται στα περίχωρα της πόλης, όπου και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εκτίθονταν επτά σπάνια αγωνιστικά Benelli του παρελθόντος, συμπεριλαμβανομένου και του τετρακύλινδρου 250, του Carruthers.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 21:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon