.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 12:43

Moto Guzzi - Πρωταγωνίστησε στο London Design Festival 2019

Τα αστέρια της εκδήλωσης στο… «Touchy Smelly Feely Noisy Tasty» event που έλαβε χώρα στις 14-22 Σεπτεμβρίου 2019, στο Coal Office, τη βάση του γνωστού Βρετανού designer Tom Dixon, ήταν το μοναδικό Moto Guzzi V7 Tomoto, το V9 Bobber αλλά και το V85 TT.

Το V7 Tomoto είναι δημιουργία του Dixon, ένα μείγμα τέχνης με μοτοσυκλέτα και βιομηχανικού design, με το logo βαμμένο στο χέρι από τον καλλιτέχνη σε έντονο ροζ χρώμα! Ο προβολέας εμπνέεται από την λάμπα Fin Obround, μια δημιουργία του Dixon, οι τροχοί διαθέτουν ζωγραφισμένα καλύμματα, τα ελαστικά έχουν custom μοτίβο σχεδιασμένο από τον Dixon, ενώ η μοτοσυκλέτα ισορροπεί ανάμεσα σε εξεζητημένο rat bike και design icon που εκδιώχθηκε από τον Παράδεισο.

Ο Tom Dixon είναι φανατικός οπαδός της Moto Guzzi, ενώ πριν το Tomoto –που είναι η προσωπική του μοτοσυκλέτα- είχε μια ακόμα μοτοσυκλέτα του Mandello del Lario στο γκαράζ του για τα προηγούμενα… 27 χρόνια!

Για τη δημιουργία του Tomoto, ο Dixon συνεργάστηκε με τον Αμερικανό Stefano Venier του οίκου Venier Motorcycles, ενώ το όλο project έγινε κατόπιν συνεννόησης με την ίδια τη Moto Guzzi.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon