.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 14:19

Συνεργασία υπερταχείας Frecciarossa με Ducati – Video

Οι παλιοί εκθείαζαν τα Ducati του παρελθόντας, αναφέροντας ότι “στρίβουν σαν τρένο”, μιας και η υποδειγματική σταθερότητα τους στις καμπές, ήταν ένα στοιχείο υπεροχής απέναντι στα ιαπωνικά τετρακύλινδρα του “κάποτε”, που από πλαίσιο και αναρτήσεις… εεε… οk, δεν ήταν και ότι καλύτερο.

Οι εποχές έχουν αλλάξει άρδην όμως και αν θυμίζει πλέον κάτι τον συσχετισμό τρένων με την Ducati, είναι η εδραιωμένη από το 2018 συνεργασία της εταιρείας από την Μπολόνια, με την επίσης ιταλική Trenitalia και το καμάρι της, την υπερταχεία Frecciarossa, που μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες της τάξεως των 400 χλμ./ώρα.

Γιατί συνεργαστήκαν; Αμφότερες οι εταιρείες αγαπούν το κόκκινο χρώμα και είναι ιταλικές, όποτε αυτά αρκούν! Για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις, το όλο θέμα περιορίζεται σε αμοιβαίο promotion και τίποτα άλλο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 17:46

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon