.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 13:30

Hellas Transalp Club - 12ο Φωτογραφικό Ράλι

Ήρθε και πάλι η στιγμή για την διοργάνωση του Φωτογραφικού Ράλι του Hellas Transalp Club, της 12ης έκδοσης της πετυχημένης εκδήλωσης.

Η διεξαγωγή του και η έδρα του θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή του νομού Κορινθίας, και συγκεκριμένα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, με τον αγώνα να διεξάγεται το Σάββατο στις 12/10/2019.

Στο ξενοδοχείο Sea View παρέχονται 15 δίκλινα δωμάτια και ακριβώς απέναντι, σε ενοικιαζόμενα του αδελφού του ιδιοκτήτη, άλλα 13. Η τιμή του κάθε δωματίου είναι μόλις 30 ευρώ/ημέρα με πρωϊνό. Όλα τα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, οπότε μπορούν και 3 άτομα να μείνουν με την ίδια τιμή στο δωμάτιο. Όσοι μείνουν στα ενοικιαζόμενα δωμάτια θα μπορούν να πάρουν πρωϊνό στο ξενοδοχείο.

Έχοντας μειώσει την τιμή διαμονής στο ελάχιστο, μένει να ανακοινωθεί στις επόμενες ημέρες αν το βράδυ του Σαββάτου που θα είναι και το κλου της εκδήλωσης, γίνει στην αίθουσα του ξενοδοχείου ή σε κάποιο εστιατόριο που να πληρεί τις απαιτήσεις της λέσχης.

Όπως καταλαβαίνετε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας για να μην υπάρξουν γκρίνιες και παρεξηγήσεις για το κλείσιμο των δωματίων στο ξενοδοχείο. Αφού κλειστούν τα δωμάτια στο ξενοδοχείο, οι επόμενοι θα μπαίνουν αυτόματα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Η τήρησ της κατάστασης αυτής δεν είναι κάτι απλό γιατί τα άτομα της λέσχης πρέπει να έχουν τα μάτια τους και στο φόρουμ αλλά και στο Facebook.

Για τη συμμετοχή σας στο Φωτογραφικό Ράλλυ, κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από 3-5 μοτοσυκλέτες (οποιασδήποτε μάρκας), να έχετε διαλέξει έναν αρχηγό, να έχετε διαλέξει το σήμα της ομάδας και να ανακοινώσετε τα μέλη της ομάδας.

Στη λίστα με τα δωμάτια, θα πρέπει να συμπληρώσετε εκτός του nickname, το ονοματεπώνυμό σας, τα άτομα, πόσα δωμάτια και πόσες διανυκτερεύσεις.

Όσοι δεν έχουν επαφή με το φόρουμ και είναι μόνο στο Facebook, την κράτηση τους θα μεταφέρει ο Λευτέρης Γεωργαλάς, όπως στην Πανελλήνια.

Οι λεπτομέρειες για τα διαδικαστικά του αγώνα θα δοθούν σε λίγες ημέρες.

Καλή διάθεση και η διασκέδαση θα είναι σίγουρη!

Καλή αντάμωση στο 12ο Φωτογραφικό Ράλι της λέσχης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon