.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 12:51

ΒΜW Motorrad – Ride and Talk, το “βαυαρικό” Podcast

H ΒΜW Motorrad ανακοίνωσε την έναρξη του Podcast* “Ride and Talk”, στο οποίο ήδη είναι διαθέσιμο προς ακρόαση στις πλατφόρμες Spotify, Deezer, Sound Cloud, Apple Podcast και Android Podcast.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, η θεματολογία έχει να κάνει φυσικά με τις BMW μοτοσυκλέτες και οτιδήποτε σχετίζεται άμεσα με αυτές. Στο εναρκτήριο αυτό Podcast του Ride and Talk, τα θέματα που παρουσιάζονται και συζητούνται, είναι τα εξής:

-BMW International GS Trophy, ιστορική αναδρομή, πληροφορίες για την διοργάνωση 2020 που θα διεξαχθεί στη Νέα Ζηλανδία.

-Big Boxer, όλα τα νέα και οι πληροφορίες για τον νέο, μεγάλου κυβισμού boxer στα 1.800 κ.εκ.,  ο οποίος πρόκειται να κινήσει μια σειρά cruiser μοντέλων.

-ΒΜW R nineT /5, η νέα έκδοση των classic μοντέλων της εταιρείας, οδηγήθηκε στο Malle Rally, διασχίζοντας πανέμορφους επαρχιακούς δρόμους στην Βρετανία, από το Νότο προς τον Βορρά, σε μια διαδρομή 2.000 χλμ.  Οι συμμετέχοντες αφηγούνται την εμπειρία τους.

*To Podcast είναι ουσιαστικά ένα ψηφιοποιημένο αρχείο ήχου, το οποίο μπορεί να αποθηκευθεί και να αναπαραχθεί οποιαδήποτε στιγμή, από διάφορες φορητές (και όχι μόνο) συσκευές. Δεν πρόκειται για format ήχου, όπως τα .wav, mp3, mp4 κτλ., με τον όρο podcast ορίζεται το περιεχόμενο του αρχείου αυτού, το οποίο συνήθως είναι κάτι σαν ραδιοφωνικό talk show ή παρουσίαση, έχοντας συνέχειες ή “επεισόδια”.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon