.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 11:23

1o Adventure Meeting - Adventure Tours by Enduro Greece - Βίντεο

Δείτε ένα σύντομο και περιεκτικό βίντεο από τις Adventure Tours που προσέφερε η ομάδα Enduro Greece σε επισκέπτες του 1ου Adventure Meeting.

Το 1ο Adventure Meeting του Bikeit.gr στο The Ranch είχε ως επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα test rides, με έναν πρωτοφανή διαθέσιμο στόλο άνω των 70 μοτοσυκλετών για τους επισκέπτες.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτά, καθώς οι παράλληλες εκδηλώσεις είχαν κάτι για όλους, από τα μικρά παιδιά που τους περίμενε η Yamaha Racing Academy του Θανάση Χούντρα, ως παρουσιάσεις και συζητήσεις, προβολή του αγώνα MotoGP στο Misano, flat track, αλλά και Adventure Tours στην τριγύρω περιοχή με την υπογραφή της ομάδας Enduro Greece.

Αυτή η τελευταία δραστηριότητα καταγράφεται στο βίντεο που ακολουθεί, από το κανάλι του 2sliv στο YouTube:

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019 11:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon