Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:24

Adventure Meeting – Πραγματοποιήθηκαν 700 Test Rides το Σάββατο!

Η Γιορτή της μοτοσυκλέτας!

Αν δεν το δεις, δεν μπορείς να το πιστέψεις! Η γιορτή της μοτοσυκλέτας – γιατί για τέτοια πρόκειται, το 1ο Adventure Meeting, άνοιξε τις πύλες του για δεύτερη μέρα το Σάββατο 14/9, στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες ο κόσμος άρχισε να έρχεται και να περνάει από την γραμματεία που έχει στηθεί στο The Ranch. Θυμίζουμε ότι αυτό το Test Ride Event δεν έχει καμία σχέση με ότι έχει γίνει ξανά στην Ελλάδα, και οι αναβάτες έχουν κλείσει τις μοτοσυκλέτες που θέλουν να οδηγήσουν από την ειδική εφαρμογή κράτησης, στο http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass. Εκεί βρίσκονται αναρτημμένες όλες οι μοτοσυκλέτες, ανά ημέρα, κατηγορία, και ώρα.

Δεν έλειψαν βέβαια και αρκετοί αναβάτες που έκλειναν την μοτοσυκλέτα τους τελευταία στιγμή από την γραμματεία και την ομάδα που έχει αναλάβει την υποστήριξη των κρατήσεων.

Υπογραφές σε υπεύθυνες δηλώσεις, κουπόνια οδήγησης και έτοιμοι για βόλτα!

Τα πρώτα group αναβατών ξεκίνησαν ακριβώς στις 10:00, με τους μοτοσυκλετιστές να κάνουν την βόλτα τους μέχρι το Αγγελόκαστρο σε μία διαδρομή 20 χιλιομέτρων. Τρία group αναβατών, δύο για τα Adventure On Road και Adventure On Road, και ξεχωριστή διαδικασία και γραμματεία για τις enduro μοτοσυκλέτες στην πίστα, όλα οργανωμένα ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος όσο γίνεται καλύτερα.

Το πρόγραμμα τηρήθηκε επακριβώς για το Σάββατο με παρουσιάσεις ταξιδιωτικών από τους Κωνσταντίνο Μητσάκη και Ηλία Χατζηγεωργίου, σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης από τον Θανάση Χούντρα και την σχολή Ducati Riding School, αλλά και μαθήματα enduro από τον Κίμωνα Καράμπελα, βόλτα στο βουνό ”Adventure Tour” από τον Βασίλη Μπούδρο και την Enduro Greece, και μαθήματα enduro από την Enduro Greece και την Ina Viola. Σε ξεχωριστούς χώρους ήταν το Flat Track by Harley-Davidson, το Yamaha Junior Academy όπου είδαμε γονιούς να βάζουν τα παιδιά τους για πρώτη φορά στην μοτοσυκλέτα, ενώ όσοι έψαχναν κάτι πιο ήρεμο, μπορούσαν στην αίθουσα “Yamaha 50 χρόνια στην Ελλάδα” να απολαύσουν video με μοντέλα της εταιρίας.

Η ημέρα έκλεισε με σεμινάριο φωτογραφίας από τον Canon Photographer Λουκά Χαψή, ο οποίος παρουσίασε φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του στην Route66 με Harley-Davidson.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/schedule

Καθώς οι πύλες του πάρκου έκλεισαν στις 20:00, ακολούθησε πάρτυ για τους ανθρώπους που έμειναν το βράδυ στο The Ranch.

Όλοι χαρούμενοι, ιδιαίτερα οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο The Ranch και οδήγησαν, δήλωσαν πως η εμπειρία ήταν μοναδική, μιας και ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν μοτοσυκλέτες της κατηγορίας που τους ενδιαφέρει, την ίδια μέρα, στην ίδια στιγμή και στις ίδιες συνθήκες, και να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα για την αγορά τους.

Ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σύγκριση με τις κλασικές στατικές εκθέσεις ή τα test rides σε οριοθετημένη διαδρομή, όπου οι αναβάτες οδηγούν σε συνθήκες που δεν απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Διαθέσιμες για δοκιμή είναι μοτοσυκλέτες των εταιριών Aprilia, BMW, Brixton, Ducati, Fantic, Husqvarna, Honda, Harley-Davidson, Moto Guzzi, Kawasaki, KTM, Sherco, Suzuki, Triumph, Yamaha.

Κλείστε τα εισιτήρια σας τώρα και σιγουρέψτε τις μοτοσυκλέτες που θα οδηγήσετε το Σάββατο και την Κυριακή, τις ώρες που εσείς θέλετε!

Εισιτήρια:

http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

 

Ωράριο: Σάββατο 14/9 10:00 – 18:00 και Κυριακή 15/9 10:00 – 18:00.

1o Adventure Meeting, στις 13-15 Σεπτεμβρίου,

στο The Ranch, στο Σοφικό Κορινθίας.

 

Κλείστε τώρα θέση, μόνος/μόνη ή με την οικογένεια, και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο μοτοσυκλέτα και περιπέτεια, σε ένα event όπου όλοι θα περάσουν καλά!

Περισσότερα: www.adventure-meeting.gr

Για εισιτήρια και κρατήσεις: http://www.adventure-meeting.gr/index.php/event-pass

Facebook:https://web.facebook.com/1o-Adventure-Meeting-2019-172678629456757/

Διοργάνωση: BIKEIT

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 10:47

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ