Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 17:38

Design your Motorcycle by Michelin - Διαγωνισμός με συμμετοχή της DCR-018

Η Michelin στήνει έναν διεθνή διαγωνισμό για custom μοτοσυκλέτες και η DCR-018 "The Billet Sting" της Ελληνικής DNA ξεχωρίζει από μακριά.

Η ιδέα είναι απλή: καταχώρησε στον διαγωνισμό τη μοτοσυκλέτα που έχεις καστομάρει, λάβε μέρος σε μια από τις τρεις κατηγορίες του (Bike to the Future, Scrambler Vibes και Cruiser Style) και αφέσου στην ψήφο του κοινού, αλλά και μια κριτική επιτροπή ειδικών που έχει συστήσει η Michelin.

Για το κοινό, η ψήφος επιτυγχάνεται πηγαίνοντας στη σχετική σελίδα με το προφίλ του κατασκευαστή (μέσα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού της Michelin) και κάνοντας Like και Share τη μοτοσυκλέτα της επιλογής σας στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου 2019 έχει ανοίξει η πλατφόρμα για τις ψήφους του κοινού που θα συνεισφέρουν κατά 50% στην τελική βαθμολογία κάθε μοτοσυκλέτας, με το άλλο 50% να προέρχεται από την κριτική επιτροπή.

Ο νικητής κάθε κατηγορίας θα αποκαλυφθεί από τη Michelin στην EICMA 2019 στις 5 Νοεμβρίου 2019. Οι τρεις νικητές θα κερδίσουν από ένα ζευγάρι λάστιχα Michelin για τη μοτοσυκλέτα που κατασκευάσαν, την ευκαιρία να γίνουν brand ambassadors (πρεσβευτής) της Michelin για έναν χρόνο και μια πρόσκληση να εκθέσουν τη μοτοσυκλέτα τους στο περίπτερο της Michelin στην EICMA.

Στηρίξτε την προσπάθεια της Ελληνικής DNA, δηλαδή του Ντίνου και Μάριου Νικολαΐδη, ψηφίζοντας υπέρ της μοναδικής custom μοτοσυκλέτας που έφτιαξαν γύρω από τον boxer κινητήρα της BMW R nineT, αν πάτε εδώ.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 17:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube