.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 13:39

Nέο Michelin Road 5 GT - Το ελαστικό δρόμου για τους λάτρεις του Touring

Το νέο ελαστικό Michelin Road 5 GT αποτελεί την τελευταία προσθήκη στη γκάμα των ελαστικών Michelin Road 5. Έχει σχεδιαστεί για τις μεγάλες κυβισμού και βαριές μοτοσυκλέτες Touring που διανύουν μεγάλες αποστάσεις και θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα από τον Σεπτέμβριο 2019.

Οι καταναλωτές των ελαστικών Touring, που διαθέτουν μηχανές όπως οι BMW R 1200 RT, BMW K 1600 GT, Honds Pan European 1300, Kawasaki 1400 GTR, Triumph Trophy και Yamaha FJR 1300, έχουν ανάγκη από ελαστικά που προσφέρουν ασφάλεια, άνεση, σταθερότητα και φυσικά εξαιρετική οδηγική απόλαυση, με μεγάλη διάρκεια ζωής, ανεξάρτητα από τις συνθήκες*, ακόμα και φθαρμένα.

Το ελαστικό Michelin Road 5 GT αναπτύχθηκε με την ίδια ακριβώς λογική και με τα ίδια αυστηρά πρότυπα όπως το Road 5, ενώ η έκδοση GT συνδυάζει μια σειρά προηγμένων τεχνολογιών, χαρακτηριστικό και των υπόλοιπων ελαστικών της γκάμας Road 5.

Το Michelin Road 5 GT έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις υψηλές απατήσεις των αναβατών μοτοσυκλέτας Touring, δίνοντας κυρίως έμφαση στις επίδοσεις των ελαστικών στο βρεγμένο οδόστρωμα ως προς τη σταθερότητα και το φρενάρισμα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές καιρικές συνθήκες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των συγκριτικών δοκιμών της Michelin, το νέο ελαστικό αποδείχθηκε No 1 στην πρόσφυση και το φρεναρίσμα στο βρεγμένο οδοστρώμα**, ακόμα και όταν είναι φθαρμένο σε ποσοστό 50% ***.

Το Michelin Road 5 GT εκμεταλλεύεται την τεχνολογία κατασκευής με μεταλλικά πρόσθετα, η οποία βοηθά στην κατασκευή εξαιρετικά εξελιγμένων καλουπιών (3D). Επίσης, χάρη στην τεχνολογία Michelin XST Evo, το ελαστικό διατηρεί τη δυνατότητα απομάκρυνσης νερού σε όλη τη διάρκεια ζωής του, λόγω του ότι όσο προχωράει η φθορά του, οι αυτοαναγεννώμενες εγκοπές αποκαλύπτονται.

Διαθέσιμες διαστάσεις Michelin Road 5 GT:

image004 

* Εκτός από χιόνι και πάγο και άλλες ακραίες συνθήκες.

** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης πιστοποίησης εσωτερικού ελέγχου που οργανώθηκε στη δοκιμαστική πίστα της Michelin στη Fontange στη Γαλλία, συγκρίνοντας το MICHELIN ROAD 5 με ελαστικά METZELER ROADTEC 01, DUNLOP ROADSMART 3, CONTINENTAL ROAD ATTACK 3, ελαστικά PIRELLI ANGEL GT και BRIDGESTONE T30 EVO, με διαστάσεις 120/70 ZR17 (εμπρός) & 180 /55 ZR17 (πίσω) με μια SUZUKI BANDIT 1250.

*** Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ανεξάρτητης εσωτερικής δοκιμής που διεξήχθη στο Κέντρο Καινοτομίας της Michelin στο Ladoux της Γαλλίας, συγκρίνοντας το MICHELIN ROAD 5 που έχει διανύσει απόσταση 5,636 χλμ, έχοντας φθαρεί 50%, με ένα νέο MICHELIN PILOT ROAD 4.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon