.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 10:01

Moto Guzzi Open House 2019 - 30,000 επισκέπτες στο Mandello del Lario

Η τριήμερη γιορτή της Ιταλικής εταιρείας επανέλαβε το περσινό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου.

Επισκέπτες από όλον τον κόσμο συνέρρευσαν στις ιστορικές κεντρικές εγκαταστάσεις της Moto Guzzi το τριήμερο 6-8 Σεπτεμβρίου 2019 στην ετήσια εκδήλωση που έχει πλέον γίνει ένας από τους κλασικούς θεσμούς της Ευρώπης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η κορύφωση ήρθε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, όπου τέθηκε ένα νέο ρεκόρ προσέλευσης κόσμου σε μία μέρα με 20,000 άτομα. Η ημέρα άνοιξε με την άφιξη του κονβόι Road to Mandello με περισσότερους από διακόσιους Guzzisti που ξεκίνησαν οδικώς από το Μιλάνο για να φτάσουν ομαδικώς στις περίφημες κόκκινες πύλες της οδού Parodi.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια του τριημέρου δεν ήταν άλλη από τη νέα V85 TT που έχει ήδη αναχθεί σε best seller της Moto Guzzi.

Μεγάλη ζήτηση είχε και η οικογένεια των V7 III, η οποία πρωταγωνίστησε και στην πρώτη έκδοση του Moto Guzzi Fast Endurance, δηλαδή του τροπαίου που για πρώτη φορά διοργανώθηκε φέτος.

Παράλληλα, μια μεγάλη σειρά από test rides προσέλκυσε πάνω από 400 μοτοσυκλετιστές που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες της εταιρείας στις υπέροχες διαδρομές γύρω από τη λίμνη Como.

Φυσικά το Μουσείο της Moto Guzzi ήταν μια δημοφιλής ατραξιόν για τους επισκέπτες, που είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στον χώρο που επί πολλές δεκαετίες κατασκευάζονται θρυλικές μοτοσυκλέτες, όπως τα Falcone, Galleto, η αυθεντική σειρά των V7, αλλά και όλες οι σύγχρονες μοτοσυκλέτες της εταιρείας, όπως οι V7 III, V9, V85 TT και California 1400.

Το ραντεβού πλέον έχει μεταφερθεί για την εκδήλωση της επόμενης χρονιάς, το Moto Guzzi Open House 2020.

Δείτε στη συνέχεια μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών από την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon