Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 12:30

ICON - Street’s Not Dead 2 - Video

Δείτε ένα ακόμα βίντεο υπέρτατης καγκουρίλας της ICON, στο οποίο διαφημίζει τα ρούχα και τα κράνη της με τη βοήθεια του γνωστού stunt-rider Kyle Sliger, ο οποίος καβάλα στο special Kawasaki του κάνει ακροβατικά στους δρόμους του Detroit.

Είμαστε σίγουροι πως κάποια στιγμή ο Αμερικανός εισαγγελέας θα ασχοληθεί με το promotion της ICON, το οποίο είναι ακραίο σε οριακό βαθμό, προμοτάροντας σούζες, drift, και λοιπά stunt σε δημόσιους δρόμους.

Έκλεισε η ICON τους δρόμους για το εν λόγω βίντεο; Πιθανώς, αν και αυτό δεν αναγράφεται πουθενά -αν παρατηρήσει κανείς θα δει σε κάποιες σκηνές ένα περιπολικό στο background, αλλά δεν γνωρίζουμε αν είναι η συνοδεία του Sliger, ή αν... τον κυνηγάει για να τον βάλει μέσα!

Σε κάποια άλλα πλάνα, όπως στην όρθια σούζα, τα αυτοκίνητα φαίνεται να κυκλοφορούν κανονικότατα, οπότε...

Ωραία πινελιά το γεγονός πως η ICON άφησε μέσα στο βίντεο τις πτώσεις και τις συγκρούσεις με το drone, σκηνές που συνήθως μπαίνουν στα παραλειπόμενα.

Μέχρι να τους βάλουν όλους μέσα, απολαύστε το βίντεο.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019 12:43

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube