.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 12:07

Αγόρασε KTM 1290 Super Duke R και του το έκλεψαν δύο ώρες αργότερα

Θρασύτατοι ληστές εισέβαλαν στο πάρκινγκ μεγάλου καταστήματος με αξεσουάρ για να κλέψουν το ολοκαίνουργιο Super Duke R πελάτη που μόλις το είχε αγοράσει!

Η κατάσταση με τις κλοπές μοτοσυκλετών χοντραίνει μέρα με τη μέρα στην Αγγλία. Πρόσφατα αναμεταδίδαμε την κλοπή του Ducati Desert Sled του Henry Crew που μόλις είχε θέσει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness γυρνώντας τον κόσμο για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά τώρα το πράγμα πήγε ακόμη πιο ψηλά στην κλίμακα του θράσους.

Ένας Άγγλος αναβάτης παρέλαβε στις 2 Αυγούστου το ολοκαίνουργιο KTM 1290 Super Duke R που είχε παραγγείλει και, μόλις το παρέλαβε, πήγε στο κατάστημα CMC Cannock (στην κεντρική Αγγλία, βόρεια του Birmingham) για να το εξοπλίσει με κάποια καλούδια που είχε στο μάτι.

Ενόσω αυτός βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, δύο δικάβαλες μοτοσυκλέτες σταμάτησαν ξαφνικά απ’ έξω και πήγαν να πάρουν την καινούργια ΚΤΜ που προφανώς είχαν ήδη στο μάτι.

Παρότι ένας περαστικός προσπάθησε να τους σταματήσει, οι απειλές από έναν εκ των κλεφτών που κράδαινε σφυρί τον απέτρεψαν απ’ το να κάνει κάτι και σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα το ολοκαίνουργιο ΚΤΜ έκανε φτερά.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει γίνει ξανά στόχος ληστών, ενώ η τοπική αστυνομία ελέγχει μια πληροφορία που συνδέει το συμβάν με γνωστό κλέφτη της περιοχής.

Όσο φρικτό κι αν είναι το να σου κλέψουν τη μοτοσυκλέτα, το να συμβεί μόλις λίγη ώρα αφότου την παρέλαβες μάλλον το ξεπερνά σε φρικαλεότητα. Μακάρι οι ληστές να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά και, το κυριότερο, ο άτυχος μοτοσυκλετιστής να ξαναβρεί το αντικείμενο των ονείρων του ολόκληρο και γρήγορα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019 12:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon