.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Αυγούστου 2019 11:46

BMW Motorrad - Νέος επικεφαλής εξέλιξης ο Christof Lischka

Ο 48χρονος Christof Lischka αναλαμβάνει επικεφαλής εξέλιξης της BMW Motorrad, αντικαθιστώντας τον Karl Viktor Schaller, που φεύγει μετά από 5 χρόνια υπηρεσίας στην συγκεκριμένη θέση.

Τρεις λόγοι κάνουν την επιλογή του Lischka ιδιαίτερα ελπιδοφόρα για την εξέλιξη των νέων βαυαρικών μοτοσυκλετών, το νεαρό της ηλικίας του, η μεγάλη εμπειρία του ως μηχανολόγος, και το γεγονός πως είναι παθιασμένος αναβάτης και επιτυχημένος αγωνιζόμενος.

Ο Lischka έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις εξέλιξης του BMW Group τα τελευταία 20 χρόνια. Πιο πρόσφατα ήταν υπεύθυνος για τις «προδιαγραφές, τα concept και την ενσωμάτωση τους» στο τμήμα Driving Dynamics.

Στην ηλικία των 8 μόλις ετών ο Lischka ξεκίνησε να αγωνίζεται σε αγώνες ΒΜΧ! Αργότερα ξεκίνησε το Motocross και το Enduro, με πολλές επιτυχίες, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στον αγώνα «Accept No Limits» και μιας δεύτερης θέσης στον αγώνα «Masters of Dirt». Το 2003 και το 2018 ο Lischka συμμετείχε και στον εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα Extreme Enduro «Roof of Africa».

«Ως παθιασμένος αναβάτης, τόσο endurο όσο και street μοτοσυκλετών, ανυπομονώ να συνεχίσω τις επιτυχίες στην ομάδα εξέλιξης της BMW Motorrad, και να δώσω νέα ώθηση στη νέα γενιά μοτοσυκλετών της φίρμας».

Καλή επιτυχία Christof.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon