.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 14:11

Στο φετινό UlsterGP στοχεύουν ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Στη μοτοσυκλετιστική παρέλαση που θα γίνει το Σάββατο 3 Αυγούστου οι διοργανωτές του UlsterGP θέλουν να θέσουν ένα νέο ρεκόρ Guinness για αριθμό διαφορετικών κατασκευαστών μοτοσυκλετών που θα συμμετάσχουν.

Το τρέχον ρεκόρ, σύμφωνα με το σχετικό βιβλίο Guinness, αριθμεί 31 διαφορετικές μάρκες και τέθηκε σε παρέλαση στο Περού το 2013. Ο στόχος στο UlsterGP είναι, προφανώς, οι τουλάχιστον 32.

“Η μοτοσυκλέτα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Βόρεια Ιρλανδία, έτσι ελπίζουμε να σπάσουμε το ρεκόρ φέτος. Συνεργαζόμαστε στενά με τις δημοτικές αρχές του Lisburn και του Castlereagh για να διοργανώσουμε την παρέλαση και καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει και να μας στηρίξει στην προσπάθεια αυτή,” δήλωσε σχετικά ο Geoff Wilson, εκ των διοργανωτών του UlsterGP.

Η σχετική δημοσίευση έγινε την Πέμπτη, 1 Αυγούστου, στην ιστοσελίδα του UlsterGP, συνοδευόμενη από μια λίστα με όσες εταιρείες έχουν ήδη εξασφαλίσει την εκπροσώπησή τους στην παρέλαση:

Honda
Yamaha
Moto Morini
Sun
MV Agusta
Blade SP HRC
Suzuki
BMW
Villiers
Kawasaki
Harley Davidson
Royal Enfield
SkyTeam
KTM
BSA
Triumph
Moto Guzzi
Norton
CCM

Αυτό μας κάνει 19 διαφορετικές εταιρείες ως τώρα, οπότε με δύο μέρες προθεσμία (από τη στιγμή της δημοσίευσης αυτής της ανακοίνωσης), δεν ακούγεται και εύκολο να φτάσουν στον μαγικό αριθμό των 32.

Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στην παρέλαση, καλούνται να στείλουν email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δηλώνοντας το πλήρες ονοματεπώνυμο και τον κατασκευαστή της μοτοσυκλέτας τους.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τονίζουμε πως η παρέλαση θα διοργανωθεί στην περιοχή του αγώνα, δηλαδή στα δυτικά του Belfast στη Βόρεια Ιρλανδία, με εκκίνηση από την Ulster Aviation Society στην πόλη Maze και τερματισμό στη Market Square της Lisburn.

To UlsterGP θα λάβει χώρα από τις 5 ως τις 10 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon