.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 12:15

Αυτή ήταν μια BMW HP4 Race, πριν πέσει με 260 km/h – Βίντεο

Ένα σπαρακτικό βίντεο που μας δείχνει τι μπορεί να πάθει μια μοτοσυκλέτα που πέφτει με 260 στην πίστα. Rider OK.

Η αμμοπαγίδα είναι δημοκρατικότατη, δεν κάνει διακρίσεις. Ό,τι πέσει μέσα της θα κουτρουβαλήσει, από το φτηνότερο track bike ως μια HP4 Race των €89,000.

Ο Luca Salvadori ήταν πανευτυχής που θα έτρεχε με τη BMW HP4 Race στον αγώνα του Italian National Trophy στο Misano. Στις δοκιμές έγραφε χρόνους που εξέπληξαν ακόμη και τον ίδιο, πλησιάζοντας σχεδόν στο μισό δευτερόλεπτο από τα γυρολόγια των πρωτοπόρων του WorldSBK στην ίδια πίστα.

Η χαρά του όμως κράτησε πολύ λίγο, καθώς η επόμενή του είσοδος στην Ιταλική πίστα δεν είχε την ίδια ευτυχή κατάληξη.

Ατυχώς για την ομάδα του Salvadori, αυτό που έμεινε μετά την τούμπα μαζεύτηκε με το φτυάρι. Ευτυχώς για τον ίδιο τον Ιταλό αναβάτη, την έβγαλε μόνο με μώλωπες και ένα βαθύ κόψιμο στο χέρι.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πτώση από την on board κάμερα του αναβάτη, αλλά και όλη την πορεία πριν και μετά το συμβάν με περιγραφή από τον ίδιο τον αναβάτη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 12:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon