.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 11:40

Video - Το τερμάτισε στην βλακεία! Με ηλεκτροκίνητο πατίνι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας!

Όπως συμβαίνει με όλα τα οχήματα, ο βαθμός της επικινδυνότητας τους, είναι ευθέως ανάλογος της βλακείας του οδηγού που τα χειρίζεται. Δώσε σε έναν ηλίθιο ακόμα και καρότσι λαϊκής και είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να το μετατρέψει σε δημόσιο κίνδυνο, βλάπτοντας τον εαυτό αλλά και τους γύρω του.

Δείτε μια χαρακτηριστική περίπτωση στο video που επισυνάπτουμε. Τυπάκος νοίκιασε ηλεκτροκίνητο πατίνι και θεώρησε ότι δεν υπάρχει θέμα στο να μεταβεί στον όποιο προορισμό του, δια μέσου του διαπολιτειακού αυτοκινητόδρομου I-35 των HΠΑ, που διασχίζει το Dallas στην πολιτεία του Texas.                                          

Σαν να λέμε δηλαδή,  ότι βγήκε κάποιος με ηλεκτροκίνητο πατίνι, στην Λεωφόρο Κηφισού, για να πάει από την Νέα Φιλαδέλφεια στο Περιστέρι…

Με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο συνδυασμό YOLO και ηλιθιότητας, ο τύπος μάλιστα βρίσκεται αρχικά στην αριστερή λωρίδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο με όριο ταχύτητας 112 χλμ./ώρα , ενώ αυτός οδηγεί όχημα με τελική 25 χλμ./ώρα, Δευτέρα πρωί, σε ώρα αιχμής.

Όπως αναφέρει ο οδηγός του οποίου η dash cam κατέγραψε το περιστατικό, υπήρξε μια απότομη επιβράδυνση στην ταχύτητα κίνησης των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα και όταν πλησίασε, είδε αυτό που βλέπετε και εσείς…

Δυστυχώς η βλακεία είναι ανίκητη, το νου σας, έχουμε και εμείς τέτοια “λαμπρά μυαλά” στην Ελλάδα…   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon