Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 11:57

ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES - Το νέο ταξίδι του Κ. Μητσάκη

Η διάσχιση του μακρύτερου χωματόδρομου στον κόσμο (3.100 χλμ.) με μια μοτοσυκλέτα είναι αναμφισβήτητα μια συναρπαστική εμπειρία, που ονομάζεται “ROAD OF BONES”. Με «εργαλείο» περιπέτειας την προσωπική του BMW F-650 (mod. 1999) και πεδίο ταξιδιωτικής δράσης την αχανή και αραιοκατοικημένη βορειοανατολική Σιβηρία, ο γνωστός φωτογράφος – ταξιδιωτικός αρθρογράφος Κωνσταντίνος Μητσάκης θα επιδιώξει να ανταποκριθεί επάξια στις αντίξοες απαιτήσεις της χωμάτινης περιπέτειας δρόμου «ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES» και να πανηγυρίσει στην πόλη Magadan την επιτυχή έκβαση ενός ακόμα δίτροχου τολμήματος.

Βασικός χορηγός του ταξιδιού «ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES» είναι η “ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε” (μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AE.), που ανέλαβε αποκλειστικά την τεχνική υποστήριξη και προετοιμασία της BMW F-650 του Κων/νου Μητσάκη.

Για τους ανθρώπους της “ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε”, η υπέρβαση του σιβηρικού χωματόδρομου “ROAD OF BONES” με μια BMW F-650 η οποία μετρά ακριβώς 20 χρόνια «κατασκευαστικής ζωής», αντιπροσωπεύει μια δυνατή πρόκληση. Γιατί μέσα από το ταξιδιωτικό εγχείρημα του Έλληνα αναβάτη θα προβληθεί –με τον πλέον άμεσο τρόπο– η διαχρονική αξιοπιστία και αντοχή των μοτοσικλετών BMW, ενώ ταυτόχρονα θα επιβεβαιωθεί το ταξιδιωτικό προφίλ της BMW Motorrad.

Η διαδρομή του «ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES» ξεκινά στις 1/8/2019 από την πόλη – λιμάνι Vladivostok της Ανατολικής Σιβηρίας, διατρέχει τις πόλεις Khabarovsk, Tynda, Yakutsk, Susuman και ολοκληρώνεται στις 27/8/2019 στην παραθαλάσσια πόλη Magadan της Βορειοανατολικής Σιβηρίας.

ΧΟΡΗΓΟΙ - ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

Το ταξίδι “ADV 2 SIBERIA - ROAD OF BONES” τυγχάνει της ευγενικής χορηγίας:
1) ΒΜW ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε - Μέλος του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων BMW HELLAS AE.
2) IPONE – Λιπαντικά μοτοσυκλετών
3) MOTOFASHION – Κατάστημα αξεσουάρ μοτοσυκλέτας & αναβάτη
4) MICHELIN
5) TYRE SHOP – Κατάστημα ελαστικών μοτοσυκλέτας
6) DAINESE / AGV
7) PHOTOAGORA.GR. Κατάστημα φωτογραφικών ειδών
8) PIMENIDIS TRAVEL – Τουριστικό γραφείο
9) RIDERS SHOP – Ελαστικά / αξεσουάρ μοτοσυκλέτας
10) BIKEIT – Καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας
11) ΜΟΤΟ / MOTOMAG – Μηνιαίο περιοδικό μοτοσυκλέτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT