.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019 16:57

Forcite Mk1 – Διαθέσιμο για αγορά το smart κράνος… και ναι, δεν είναι φθηνό…

Η Forcite έχει την έδρα της στην Αυστραλία και από πίσω της κρύβεται ο ελληνικής καταγωγής Alfred Boyadgis (ναι, Μπογιατζής) και το φιλόδοξο του σχέδιο για την ευρεία παραγωγή ενός “smart” μοτοσυκλετιστικού κράνους, φορτωμένου με τεχνολογία, αισθητήρες και πάρα πολλές δυνατότητες.

Τον Μάιο, είχαμε παρουσιάσει εκτενώς το κράνος, καθώς και τοτι αυτό μπορεί να κάνει, με το project να βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών, σε πραγματικές συνθήκες, στον δρόμο.

Τώρα λοιπόν, η Forcite άνοιξε την πλατφόρμα παραγγελιών στο site της, για μια αρχική παρτίδα 1000 κομματιών. Η τιμή, όπως πιθανότατα θα είχατε υποθέσει, δεν είναι ακριβώς προσιτή, στα 1.600 αυστραλιανά δολάρια, δηλαδή, περίπου 1.000 ευρώ. Από την άλλη, για full carbon κράνος, με τόση τεχνολογία, δεν την λες και εξωφρενική…

Όπως και να έχει, οι πρώτοι 1000 αναβάτες που θα παραγγείλουν τα κράνη, μπορούν να πληρώσουν με προκαταβολή 50% και εξόφληση του υπολοίπου σε δύο μηνιαίες δόσεις, ενώ θα λάβουν πλούσια δώρα, όπως 2 έξτρα ζελατίνες, επιρίνιο, 2 αντιθαμβωτικά pin lock και πολλά άλλα, όπως μπορείτε να διαβάσετε (και να παραγγείλετε αν θέλετε…) ΕΔΩ.

Οι παραδόσεις των πρώτων αυτών κρανών, αναμένεται να γίνουν τον Δεκέμβρη του 2019.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon