Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 17:02

Όταν ο Marc Marquez συνάντησε τον Marc Marquez – Βίντεο

Ο ένας εκ των δύο έχει δύο έξτρα πόδια, oυρά και λατρεύει να κυνηγά μοτοσυκλέτες.

Φαντάσου λέει να μάθεις μια μέρα πως κάπου υπάρχει ένας σκύλος που τον έχουν βαφτίσει με το πλήρες σου ονοματεπώνυμο. Αυτό συνέβη στον Marc Marquez, ο οποίος φυσικά να έσπευσε να γνωρίσει το συνονόματό του τετράποδο.

Ο σκύλος Marquez λοιπόν ζει σε μια εγκατάσταση φιλοζωικής οργάνωσης, όπου τον έφεραν για το καλό του, μιας και είχε το συνήθειο να κυνηγά μοτοσυκλετιστές σε κοντινή οδική αρτηρία με κίνδυνο να προξενήσει ατύχημα, αλλά και να τραυματιστεί σοβαρά ο ίδιος από τα άλλα οχήματα.

Ο υπεύθυνος του χώρου εξήγησε στον κανονικό Marc Marquez πως βάφτισαν έτσι τον γλυκύτατο σκυλάκο γιατί “είναι ο πιο γρήγορος σε όλη την εγκατάσταση”, όπου φιλοξενούνται πάνω από 120 ζώα. Προσθέστε και την προτίμησή του στις μοτοσυκλέτες – εντάξει, αυτό δε συνιστά πρωτοτυπία – και έχετε μια πλήρη ιδέα περί του πώς προέκυψε το όνομα.

Εξομολογούμαστε πάντως πως σε όλη τη διάρκεια του βίντεο ελπίζαμε πως ο άνθρωπος στο τέλος θα αποφάσιζε να υιοθετήσει τον συνονόματο σκύλο, αλλά ατυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη. Μπροστά από τον φακό τουλάχιστον.

Βάζουμε στοίχημα πάντως πως μετά τη δημοσιοποίηση του εν λόγω βίντεο, οι εθελοντικές προσφορές στη συγκεκριμένη φιλοζωική οργάνωση θα πήραν την ανιούσα.

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 17:05

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube